Παρά τις αρκετές δυσκολίες, συνεχίζει την προετοιμασία του το Αιγάλεω, με τον Σπύρο Σταθούλη να προσπαθεί να χτίσει μια ομάδα η οποία θα μπορέσει να ανταποκριθεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ωστόσο, μόνο εύκολα δεν είναι τα πράγματα για το ιστορικό Αιγάλεω, καθώς με τις δυσκολίες που έχει ο σύλλογος στον οικονομικό τομέα, φαντάζει πολύ δύσκολο να μπορέσει να πραγματοποιήσει πολλές προσθήκες. Εκτός από τους εφήβους, ο μόνος που προπονείται με την ομάδα είναι ο Χριστόδουλος Καράβολας, του οποίου η αγάπη για το «Σίτι» είναι δεδομένη, αλλά και για την δική του περίπτωση η παραμονή δεν είναι σίγουρη.

Οι υπόλοιπο είναι, ο διεθνής με τις μικρές Εθνικές, ο Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς, όπως και οι Δημήτρης και Αλέξης Χανιώτης, Μιχάλης Μένος, Βασίλης Μπέλης, Αλέκος Στεφάνου, Αθανασιάδης και ο 19χρονος Στέλιος Αθανασόπουλος, που δεν αγωνίστηκε πέρυσι λόγω τραυματισμού.

Η πλειοψηφία των παικτών είναι από 17 ως 20 ετών, με τον Σπύρο Σταθούλη να αναζητεί λύσεις έμπειρων παικτών ώστε να στελεχώσει την ομάδα του.