Η απόκτηση του Μιχάλη Πολίτη από τη Βόνιτσα προκάλεσε αίσθηση καθώς ο 25χρονος γκαρντ πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις την περσινή σεζόν με τα χρώματα της Νίκης Βόλου. Ο τρόπος, όμως, με τον οποίο τον προσέγγισαν οι άνθρωποι της Βόνιτσας ήταν αυτός που τον έπεισε να μετακομίσει στην πόλη της Δυτικής Ελλάδας, όπως ανέφερε ο ίδιος στο basketblog.

Με τράβηξε η συμπεριφορά των ανθρώπων του συλλόγου. Έδειξαν ότι πιστεύουν σε μένα και αυτό είναι σημαντικό. Έτσι όπως έχει γίνει, εξάλλου, η Α2 κατηγορία, δεν βρίσκεις εύκολα κάτι αξιόλογο που να σε καλύπτει σε όλους τους τομείς. Η Βόνιτσα κάνει μία αξιόλογη προσπάθεια και γι αυτό πήρα την απόφαση να συνδράμω κι εγώ”, δήλωσε αρχικά το νέο μεταγραφικό απόκτημα των νεοφώτιστων, για να συνεχίσει αναφερόμενος στους στόχους της νέας σεζόν:

“Πρώτος στόχος είναι η γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής ώστε να μην μπούμε σε περιπέτειες και από εκεί και πέρα να ευχαριστιόμαστε το μπάσκετ που θα παίζουμε. Προσωπικά δεν θέλω κάτι περισσότερο από να βοηθήσω την ομάδα και να δικαιώσω τους ανθρώπους της που με εμπιστεύτηκαν. Οι προσωπικοί στόχοι είναι εφάμιλλοί με τους ομαδικούς“.