Με επίσημη τοποθέτηση της η ομάδα του Κρόνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Έλληνα προπονητή Φώτη Καρακώστα. Ο Κρόνος τον επέλεξε γνωρίζοντας τη μεγάλη εμπειρία του στην Β’ και στην Γ’ εθνική κατηγορία. Ορισμένες από τις ομάδες έχει κοουτσάρει είναι ο Ίκαρος Ν. Σμύρνης, η Αγία Παρασκευή, το Κορωπί, η Πεντέλη, το Ίλιον και η Χαλκίδα.

Στην επίσημη ανακοίνωση της η ομάδα του Αγίου Δημητρίου τον καλωσόρισε και του ευχήθηκε να εκπληρώσει τους στόχους της ομάδας στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας. To Basketblog, αφού αποκάλυψε την αποχώρηση του Κώστα Παπαμάρκου, στη συνέχεια έφερε αποκλειστικά στην επιφάνεια τις συζητήσεις με τον Καρακώστα!

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Γ.Σ. Κρόνος Αγ. Δημητρίου, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Φώτη Καρακώστα ο οποίος θα αναλάβει την Ανδρική ομάδα του συλλόγου.

Ο Φώτης έχει μεγάλη εμπειρία στην Β’ και Γ΄ Εθνική κατηγορία και έχει εργαστεί με επιτυχίες τα τελευταία χρόνια σε συλλόγους όπως, στον Ίκαρο Ν. Σμύρνης, την Αγία Παρασκευή, το Κορωπί, την Πεντέλη το Ίλιον, την Χαλκίδα κ.α.

Καλωσορίζουμε τον Φώτη στον σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους στόχους που από κοινού έχουμε θέσει για την ομάδα μας για την νέα αγωνιστική χρονιά 2018-2019″.