Την πιο λαμπρή σελίδα της ιστορίας της έγραψε η ΑΕ Σαντορίνης, η οποία κέρδισε την πρώτη θέση στο ειδικό πρωτάθλημα ανόδου που διεξήχθη στο Κλειστό του Εσπέρου και κέρδισε τη θέση της στη Γ’ Εθνική. Η κορυφή αυτή, σηματοδοτεί πια και το γεγονός, ότι η ομάδα των Κυκλάδων είναι και πρωταθλήτρια των Νήσων Αιγαίου, επιστρέφοντας στη βάση της με όνομα που φέρει το συγκεκριμένο τίτλο.

Η διοίκηση του συλλόγου, παράλληλα, δε θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει όσους τη στήριξαν στο ταξίδι της ομάδας, μέχρι την Αθήνα, προκειμένου να κερδίσουν στην Καλλιθέα την άνοδό τους στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία και τη, ως εκ ταύτης, παρουσίας τους στις εθνικές κατηγορίες, με τον επόμενο στόχο να είναι η δημιουργία ενός μπασκετικού «πόλου» στο νησί.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Με τον άτυπο τίτλο των Πρωταθλητών Νήσων Αιγαίου στις αποσκευές τους επιστρέφουν σήμερα (26/06) οι αθλητές μας, που εντελώς «τυχαία» επιβαίνουν στο πλοίο Champion Jet της Sea Jets. Αφού πρώτα έγραψαν την πιο λαμπρή σελίδα της ιστορίας του συλλόγου μας, κατακτώντας το εισιτήριο ανόδου στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών, οι αθλητές μας επιστρέφουν άξιοι πρωταθλητές και θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις τους για το νέο απαιτητικό πρωτάθλημα που τους περιμένει.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς του ταξιδιού στην Αθήνα που βοήθησαν με τον τρόπο τους την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Συγκεκριμένα, την κα Κάλια Κωνσταντινίδου και τα ξενοδοχεία MYSTIQUE, A LUXURY COLLECTION HOTEL and VEDEMA, A LUXURY COLLECTION RESORT, τον κ. Θωμά Παγώνη και την AEGEAN WAVE TOURS, τον κ. Νικόλαο Παγώνη και την NST TRAVEL, καθώς και την SEAJETS για τη μετακίνηση της ομάδας μας προς και από τον Πειραιά».