Ο Κεραυνός Αιγίου είχε σήμερα (9/10) στην Καλαμάτα, μία πρεμιέρα που διακατεχόταν από την αίσθηση του «πρέπει», καθώς αν κοιτάξει κανείς το πρόγραμμα προσεκτικά, στον επόμενο αγώνα αναμένεται να υποδεχθεί τη Δάφνη Δαφνίου και την τρίτη αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Κόρινθο για τον αγώνα με τον ΚΑΟΚ. Ο Νίκος Καραγιάννης, αναζητούσε εδώ και αρκετό καιρό έναν ποιοτικό παίκτη που θα προστίθετο στην φρόντ-λάιν της ομάδας του, ο οποίος παράλληλα θα αποτελούσε το «κρυφό χαρτί» του στο Κλειστό της Τέντας.

Ο Βαγγέλης Σκλάβος, ήταν ο παίκτης που θα κατέληγε τελικά στο Αίγιο και θα έπαιζε κόντρα στους «μελανόλευκους». Μετά από διαρκή αναζήτηση και ατυχή περιστατικά με παίκτες που βρίσκονταν κοντά στο να υπογράψουν, ο Κεραυνός μπόρεσε να προσθέσει σε ένα ρόστερ με παίκτες, όπως ο Φωτίου, ο Στογιάνοβιτς και ο Αγγελόπουλος, τον πολύπειρο φόργουορντ με μακρά πορεία στα ελληνικά και ευρωπαϊκά παρκέ.

Ο ίδιος βέβαια, φάνηκε ανέτοιμος μπροστά σε έναν εξίσου σπουδαίο παίκτη για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής, όπως ο Γιώργος Μπάκας, αλλά οι 11 πόντοι του, έστω κι αν στο τέλος η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει το «ροζ φύλλο», έδειξαν πόσο πολύτιμος μπορεί να φανεί στη συνέχεια.