Η επικείμενη δικαίωση του Μίλωνα στην ένσταση που κατέθεσε αναφορικά με την εγκυρότητα του τελικού αποτελέσματος στο παιχνίδι του α’ γύρου κόντρα στον Πολυκράτηάναψε τα αίματα” και πάλι στις σχέσεις των δύο ομάδων. Η διοίκηση των “πράσινων” θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους αναφορικά με την ένσταση που έχει καταθέσει εκδίδοντας επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Μισή αλήθεια + μισή αλήθεια = ΨΕΜΑ

“Με μεγάλη μας λύπη διαβάσαμε στο διαδίκτυο μια ανώνυμη ανάρτηση με τίτλο Πολυκράτης: Απόφαση “βόμβα” δικαιώνει πέντε μήνες μετά τον Μίλωνα, η οποία αποτελεί μνημείο ψεύδους και παραπληροφόρησης. Ακολουθώντας την προσφιλή τους τακτική οι παράγοντες του Πολυκράτη για μια φορά ακόμα επιδίδονται σε μια πρωτοφανή διαστρέβλωση των πραγματικών γεγονότων με την απαραίτητη δόση πατριδοκαπηλίας.

Οι “κύριοι” του Πολυκράτη μονίμως προσπαθούν να στρέψουν την υπόθεση σε μια σκοτεινή διαμάχη συμφερόντων Αθήνας και Σάμου. Η φράση “αγαπητέ ΝΗΣΙΩΤΗ, κάποιοι δυστυχώς αποφασίζουν στα μεγάλα κέντρα με βάση τα δικά τους συμφέροντα″ είναι κλασικό παράδειγμα. Οι “κύριοι” του Πολυκράτη ρώτησαν ποτέ τους συντοπίτες τους, αν αισθάνονται υπερήφανοι, όταν μεγάλη μερίδα οπαδών τους ξυλοκοπούσε την αποστολή του Μίλωνα (ομάδα με μ.ο ηλικίας 21 χρόνων), και έστελνε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένους τέσσερις (4) αθλητές του;

Αλήθεια πως ένοιωσαν οι αθλητές του Πολυκράτη όταν μετά το παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη έφυγαν χωρίς κανείς να τους πειράξει ούτε μια τρίχα από το κεφάλι τους. Το γεγονός ότι οι ίδιοι ομολόγησαν ότι αυτά που έγιναν στο γήπεδο του Πολυκράτηήταν ντροπή” δεν έχει καμιά σημασία για τους παράγοντες που κόπτονται για την ανάπτυξη του μπάσκετ στο νησί; Αντίθετα στον μεταξύ μας αγώνα στην έδρα μας εμείς διδάξαμε ήθος κύριοι του Πολυκράτη. Το να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα μας σε έναν αγώνα που εμείς νικήσαμε δεν είναι ούτε ανήθικο ούτε παράνομο.

Αντίθετα παράνομο είναι να σταματά εσκεμμένα το χρονόμετρο για να επωφεληθεί η γηπεδούχος ομάδα από μια γραμματεία που τα ονόματα των δύο μελών της είναι ίδια με παίκτη της ομάδας σας και που με την λήξη του αγώνα πανηγύριζε (!) το αποτέλεσμα. Ανήθικο είναι να έχετε τους δύο (2) βαθμούς μιας κάλπικης νίκης για πέντε (5) ολόκληρους μήνες. Αν δεν το έχετε αντιληφθεί ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ χάσατε δύο φορές ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ από τον Μίλωνα.

Πράγμα που αποδεικνύεται από το βίντεο που ανέβηκε στο SAMOSSPORT αμέσως μετά την λήξη του αγώνα. Το βίντεο αποσύρθηκε περίπου μισή ώρα μετά την ανάρτηση του αφού προφανώς διαπιστώθηκε ότι το καλάθι του Πολυκράτη ΗΤΑΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΟ.

Ας περάσουμε όμως στα υπόλοιπα ψέματα που αράδιασε ο συντάκτης του γεμάτου ανακρίβειες κειμένου. Ο προπονητής της ομάδας του Πολυκράτη ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ για την συμπεριφορά του στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων αλλά γιατί είχε έντονη διαμάχη με την ΕΟΚ και για τον λόγο αυτό -και μόνο- τιμωρήθηκε. Η δε τιμωρία δύο αγωνιστικών μετά τα πρωτοφανή και θλιβερά επεισόδια μόνο εξοντωτική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Πάμε στο επόμενο μεγάλο ψέμα που αφορά την ένσταση. Η ένσταση έγινε αμέσως μετά την λήξη του αγώνα από τον πραγματικά αιμόφυρτο και με δώδεκα ράμματα στο πρόσωπο αρχηγό της ομάδας (και ναι το ομολογούμε με συνεννόηση της διοίκησης της ομάδας). Μήπως θα έπρεπε να συμβουλευτούμε την διοίκηση του Πολυκράτη για το περιεχόμενο της δικής μας ένστασης; Εδώ η επιστήμη σηκώνει πλέον τα χέρια ψηλά!

Υποστηρίχτηκε νομότυπα με την καταβολή του παράβολου (εντός 48 ωρών), και σύμφωνα με όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες και την άμεση παράδοση του οπτικού υλικού. Άλλωστε ενστάσεις μετά την παρέλευση 48 ωρών δεν γίνονται δεκτές από τα αρμόδια όργανα. Στην ένσταση κύριοι του Πολυκράτη υπογράφει ο αρχηγός της ομάδας που κάνει την ένσταση (διαβάστε τους κανονισμούς).

Σε καμία περίπτωση δεν υπογράφει ο αρχηγός της αντίπαλης ομάδας. Ο δε “αιμόφυρτος” προπονητής σας, όπως υποστηρίζετε, ήταν ακριβώς έξω από τα αποδυτήρια βρίζοντας και απειλώντας τους αθλητές μας όπως έκανε κατά την διάρκεια του αγώνα. Τα καμώματα του συνεχίστηκαν και μετά την λήξη του αγώνα όταν έκανε άσεμνες χειρονομίες σε παίκτη της ομάδας μας.

Το γεγονός που δημιουργεί σε σας μεγάλη εντύπωση ότι η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών λήφθηκε περίπου ένα εικοσαήμερο μετά τον αγώνα, ενώ η ένσταση του Μίλωνα για το αποτέλεσμα του αγώνα, ανακοινώθηκε πέντε μήνες μετά ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΕΜΑΣ. Μπορείτε να απευθυνθείτε στα αρμόδια όργανα και να πάρετε επίσημα την απάντηση σας. Άλλωστε εσάς βόλευε η αλλοίωση της βαθμολογίας για πέντε (5) ολόκληρους μήνες.

Όσον αφορά την περίφημη ανάπτυξη του αθλήματος που ευαγγελίζεστε τόσο, μια απλή ματιά στα ρόστερ των δύο ομάδων είναι ενδεικτική του ποια ομάδα δουλεύει σε βάθος και στηρίζεται σε παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Ο Μίλωνας έχει στο ρόστερ του έντεκα (11) από τους δεκαέξι (16) αθλητές προερχόμενους από τις ακαδημίες του. Εσείς πόσους;

Δεν έχουμε βέβαια την πρόθεση να εμποδίσουμε την ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιφέρεια, ούτε όπως γράφετε μας ενοχλεί να ταξιδεύουμε πρωί σε οποιοδήποτε νησί ή επαρχιακή πόλη για να αγωνιστούμε και ούτε μπορούμε να το αποφύγουμε. Διότι σε περίπτωση υποβιβασμού του Πολυκράτη βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος (κάτι που ασφαλώς γνωρίζετε), υποχρεωτικά θα ανέβει ομάδα από την αντίστοιχη ένωση. Πάει λοιπόν και αυτό το επιχείρημα των σκοτεινών δυνάμεων του “Αθηναϊκού κατεστημένου“.

Η αναφορά του συντάκτη του κειμένου – παρωδία σε αποφάσεις αγώνων άλλων ομάδων και αθλημάτων (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Γιουβέντους (!) δεν χρειάζεται σχολιασμό καθώς αποτελεί ένα παραλήρημα χωρίς νόημα.

Εμείς σαν οδηγό για την αληθινή καταγραφή των γεγονότων και του πραγματικού νικητή μέσα στο γήπεδο, έχουμε την εικόνα του βίντεο που αποδεικνύει πέραν πάσης αμφιβολίας ποιος έχει δίκιο επί της ουσίας. Από την καθυστερημένη λήψη της απόφασης ζημιώθηκε ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΜΑΔΑ και αυτή είναι ο ΜΙΛΩΝΑΣ καθώς όλο αυτό το διάστημα υπήρχε μια αλλοιωμένη βαθμολογία.

Λοιπόν κύριοι του Πολυκράτη τι είναι αυτό που δεν καταλαβαίνετε;
Χαιρετίσματα στην πανέμορφη (και το εννοούμε) Σάμο.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Ο.Ν.Σ. “Ο ΜΙΛΩΝ