Έπειτα από τέσσερα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα, η Νίκη Αμαρουσίου θα δοκιμάζεται στη Ζάκυνθο, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ΑΓΕΖ, στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αμφότεροι οι «μονομάχοι» ισοβαθμούν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και θέλουν τη νίκη ώστε να παραμείνουν κοντά στην πρώτη τριάδα.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Κωλέτσης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον -μονίμως απόντα τις τελευταίες εβδομάδες λόγω τραυματισμού- Κώστα Σαλτουρίδη, όπως και τον Άρη Γιατράκο. Ωστόσο, είναι στην ευχάριστη θέση να έχει εκ νέου στην αποστολή τον Γιώργο Δέλλιο, ο οποίος επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα από το εξωτερικό όπου βρισκόταν απ’ τον περασμένο Μάιο, ενσωματώθηκε αμέσως στις προπονήσεις της Νίκης και μέρα με τη μέρα προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο.

Για το σημερινό ματς με την Ζάκυνθο, ο Ηλίας Μούγιος υπογράμμισε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των Βορείων Προαστίων: «Μετράμε τέσσερις απανωτές νίκες και θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή την αγωνιστική σταθερότητα που έχουμε δείξει στα τελευταία ματς. Συν τοις άλλοις, θα επιδιώξουμε το θετικό αποτέλεσμα ούτως ώστε να διατηρήσουμε και να εξαντλήσουμε τις -μαθηματικές- ελπίδες που έχουμε ακόμη για τη δεύτερη ή την τρίτη θέση, όπως εξάλλου και η Ζάκυνθος. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο ηττημένος θα μείνει μακριά από αυτό το στόχο… Σαφώς, πρόκειται για το ντέρμπι της αγωνιστικής και περιμένουμε να γίνει πολύ ωραίο και δυνατό ματς. Η Ζάκυνθος είναι ποιοτική ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες, όπως π.χ. ο Καρβούνης και ο Νικολόπουλος, ενώ έχει αποδείξει ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, κάτι που φαίνεται και από τη βαθμολογική της θέση, αλλά και από την πορεία της στον 1ο γύρο. Το ότι υπέστησαν “κακή” ήττα την προηγούμενη εβδομάδα αν μη τι άλλο δυσκολεύει το έργο μας. Πάντως, απ’ την πλευρά μας, προερχόμαστε από νίκη με καλή εμφάνιση, ενώ και το γεγονός ότι είχαμε γνωρίσει την ήττα στον 1ο γύρο από τη Ζάκυνθο μας δίνει έξτρα κίνητρο για το αυριανό παιχνίδι… Επιπλέον, θέλουμε να ικανοποιήσουμε και να δώσουμε χαρά και στη διοίκηση που είναι διαρκώς στο πλευρό μας, μας παρέχει ό,τι χρειαζόμαστε και είναι άψογη στις υποχρεώσεις της απέναντί μας».