Για τρίτη σερί χρονιά θα αγωνιστεί ο Σπύρος Μπάκος με τη φανέλα του Παναθλητικού Συκεών στη Γ’ Εθνική, ενώ αντίθετα, ο Θάνος Γιώρτσιος είδε την πόρτα της εξόδου.

Ο Μπάκος, μετά τους Κασούρα, Καλούτσικο, Τσεσμετζή, Κοϊμτζόγλου και Πράντζο, ανανέωσε κι αυτός τη συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του συλλόγου.

Από την άλλη, μετά τους Μπασδάνη και Βογιατζή, κι ο Γιώρτσιος αποτελεί παρελθόν για τον Παναθλητικό, με την ομάδα να ελπίζει πως οι δρόμοι τους θα ξανασμίξουν, όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή της:

Η διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας της με τον Σπύρο Μπάκο. Η διάθεση και των δύο πλευρών ήταν η ίδια κι έτσι δεν χρειάστηκε πάνω από ένα λεπτό για να δώσουμε τα χέρια. Σπύρο, καλή συνεχεία γίγαντα, με υγεία πάνω από όλα.

Στον αντίποδα, παρελθόν αποτελεί από την ομάδα μας, ύστερα από ένα χρόνο παρουσίας και βοηθώντας τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων, ο Θάνος Γιώρτσιος. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όποια ομάδα κι αν συνεχίσει και ελπίζουμε κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασμίξουν”.