Ο Δημήτρης Μπένος και ο Μίλωνας θα συνεχίσουν μαζί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο σύλλογος της Νέας Σμύρνης επισημοποίησε την παραμονή του 36χρονου σέντερ για τη σεζόν 2020-21, ένα χρόνο μετά την απόκτησή του.

Ο Μπένος έχει περάσει στο παρελθόν από πολλές ομάδες των μικρών εθνικών κατηγοριών, όπως ο Πανελευσινιακός, το Λαύριο, το Παγκράτι, την ΑΓΕ Χαλκίδας, το Αιγάλεω και τον ΕΦΑΟΖ.

Μετά την ανανέωσή του ο Μπένος δήλωσε στο σάιτ του Μίλωνα:

«Πέρυσι ήταν μια δύσκολη χρονιά γεμάτη ατυχίες για εμένα προσωπικά, ενώ σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το πρωτάθλημα διακόπηκε πρόωρα ουσιαστικά αγωνιστικά μόνο σε κάποια φιλικά. Ωστόσο ο Μίλωνας μου στάθηκε από την πρώτη στιγμή, μέχρι και την αποθεραπεία μου, παρέχοντας κάθε υλική και ψυχολογική υποστήριξη και παρά το γεγονός ότι η χρονιά είχε διακοπεί ήδη από τον Νοέμβριο.

Ωστόσο πλέον επανέρχομαι δυναμικά για να επιτύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η Διοίκηση και ο Coach. Είναι πολυτέλεια για τις εθνικές κατηγορίες ο Μίλωνας και είναι ευτυχία για κάθε αθλητή να συμμετέχει σε ένα τόσο υγιή και επαγγελματικά δομημένο οργανισμό. Τα καλύτερα έρχονται και είμαι ευτυχής που θα συμβάλλω και εγώ στην ανοδική πορεία του Μίλωνα».