Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η Ένωση Ιλίου, με την ομάδα του Τάκη Πανούλια να επικρατεί στην Καλαμάτα του σκληροτράχηλου Ακάδημου με 64-45, και να προετοιμάζεται πλέον για το 2/2 με αντίπαλο το Κρανίδι την προσεχή Κυριακή (19/10).

Ο Έλληνας προπονητής έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη στην πρεμιέρα, καθώς όπως τόνισε κάθε αρχή κρύβει παγίδες και κανείς δεν θέλει να πέσει θύμα έκπληξης. Επίσης επισήμανε ότι η ομάδα του παρουσιάστηκε άστοχη στην αρχή της αναμέτρησης κάτι απόλυτα φυσιολογικό για μια νέα αρχή, ενώ είδε με ικανοποίηση τον επί μήνες τραυματία Μητρόπουλο να μπαίνει εκ νέου σε ρυθμό αγώνα, κάτι που έκαναν και οι έτεροι τραυματίες, Τσολάκης και Βαϊδάκης που θέλησαν να αγωνιστούν και να βοηθήσουν την Ένωση. Πλέον, τρέχει καθημερινά ώστε η ομάδα του να μπορέσει να βρεθεί μαζί, και με τους τραυματίες και να δέσει ακόμα περισσότερο ως σύνολο.

Συνεχίζεται η συνεργασία με το ΙΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ

«Τα φτερά του αρχαίου μυθικού Πήγασου συνοδεύουν για άλλη μία χρονιά την πτήση της αντρικής μας ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής!

Το ΙΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ εξακολουθεί και αυτή την αθλητική περίοδο αφενός να προσφέρει τη χορηγία του στην ομάδα μας και αφετέρου να συνεχίζει να εξυπηρετεί όλα τα μέλη μας με τις παροχές του στον τεχνικό έλεγχο αυτοκινήτων , μηχανών και 4 Χ 4 !!!

Είναι μία άκρως επαγγελματική επιχείρηση που εδρεύει στην περιοχή μας και εμείς πιστοί στο σύνθημά μας ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ την πόλη μας, καλούμε τα μέλη μας να αναθέσουν τον τεχνικό έλεγχο όλων των οχημάτων τους στο ΙΚΤΕΟ ΠΗΓΑΣΟΣ.

Θεωρούμε ότι η απόλυτη ευσυνειδησία, η εξυπηρέτηση, η αρτιότητα και ο επαγγελματισμός του συγκεκριμένου κέντρου τεχνικού ελέγχου οχημάτων εγγυώνται την οδική ασφάλεια στις οικογένειές μας!»

Δείτε σε video ολόκληρη την αναμέτρηση όπως την παρουσιάζει η κάμερα του basketpress.gr