Ο ΑΟΚ Βέροιας ήρθε στη Γ’ Εθνική για να μείνει και έπειτα από την παραμονή του “γερόλυκου”, Γιώργου Γιαννουζάκου, ο οποίος έγινε 43 ετών, οι κινήσεις συνεχίζονται. Μάλιστα, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Basketblog αναφέρουν πως βρίσκεται στα “σκαριά” μια πραγματικά υψηλού επιπέδου μεταγραφική… βόμβα. Ποιος θα είναι; Ο Τάσος Κασαμπαλής!

Ο πλέον περιζήτητος ψηλός στο μεταγραφικό παζάρι των εθνικών κατηγοριών, ο οποίος συγκεντρώνει τα βλέμματα ομάδων της Α2 και της Β’ Εθνικής, συμφώνησε προφορικά με τον ΑΟΚ Βέροιας και αν δεν χαλάσει κάτι την τελευταία στιγμή, θα επιστρέψει άμεσα στην αγαπημένη του πόλη, όπου έζησε σημαντικές στιγμές με τον Φίλιππο Βέροιας, όντας σημαντικό γρανάζι στα χέρια του Δημήτρη Γκίμα.

Ο Κασαμπαλής καλύπτει αποκλειστικά τη θέση του σέντερ και διακρίνεται για το καλό παιχνίδι του κοντά στο καλάθι και την ευχέρεια που έχει στα ριμπάουντ. Το καλοκαίρι του 2016 έκλεισε τον επιτυχημένο κύκλο του στον Φίλιππο, υπογράφοντας στον Αίολο Αστακού του Μιχάλη Κουταλιανού, με τον οποίο κατάφερε να κερδίσει την είσοδο στα πλέι οφ ανόδου του Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στη Β’ Εθνική με τον Α.Ο. Αγρινίου, όπου έκανε αισθητή την παρουσία του και τώρα προβάρει τη φανέλα του ΑΟΚ Βέροιας, όπου θα προσφέρει πολλά πράγματα, αλλάζοντας γενικότερα και τις ισορροπίες στην κατηγορία.