Δεν είναι μόνο το Αιγάλεω που ήρθε από την Α’ ΕΣΚΑ για να πρωταγωνιστήσει, τινάζοντας την μπάνκα στο μεταγραφικό παζάρι της Γ’ Εθνικής. Ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας “έκλεψε” το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου από τον Ηλυσιακό του Αντώνη Φώτση και ήδη ο σχεδιασμός του εντυπωσιάζει με παίκτες από το… πολύ πάνω ράφι.

Ο Πέτρος Νοέας αναμένεται να αποτελέσει -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Basketblog- την τρίτη μεταγραφική “βόμβα” του ιστορικού σωματείου μετά τους σπουδαίους Νίκο Πέττα και Δημήτρη Κατιάκο! Ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ μετά από τέσσερις συνεχόμενες ανόδους από την Α2 Εθνική Κατηγορία στην Stoiximan.gr Basket League με τον Κόροιβο, τον Αρκαδικό, τον Προμηθέα Πατρών και τον Πανιώνιο, τη σεζόν που μας πέρασε, φόρεσε τη φανέλα του Ψυχικού και αποτέλεσε σημαντικό όπλο στα χέρια του Γιώργου Ρεμεντέλα.

Οι διοικούντες τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας προσέγγισαν με ιδανικό τρόπο τον 31χρονο Καλαματιανό πάουερ φόργουορντ (2,06μ) και από τη στιγμή που η πρότασή τους ήταν εξαιρετική και στο οικονομικό κομμάτι, είναι έτοιμος να την αποδεχτεί, σκορπίζοντας αρκετά χαμόγελα στο στρατόπεδο των “κυανόλευκων”. Ο Νοέας είναι διεθνής με τις “μικρές” εθνικές ομάδες και έπαιξε στην πρώτη τη τάξει κατηγορία με το Μαρούσι και τα Τρίκαλα και το 2011 μετακόμισε στην ΑΕΚ, με την οποία έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες, πριν ακολουθήσει τη διαδρομή που προαναφέραμε με τους τέσσερις συνεχόμενους προβιβασμούς.