Ο χάρτης της Β’ και της Γ’ Εθνικής άλλαξε μετά την απόφαση της διοίκησης του Αρκαδικού να οδηγήσει την ομάδα σε “κραχ” και σε πτώση (δεν δήλωσε συμμετοχή στην Β’ Εθνική και έπεσε στα τοπικά).  Την θέση του Αρκαδικού πήρε στην Β’  Εθνική η Πεντέλη και της Πεντέλης στην Γ΄ πήρε ο Ηλυσιακός του Αντώνη Φώτση. Μην βιαστείτε να πείτε, όμως, ότι το παζλ στην Γ’ Εθνική ολοκληρώθηκε. Κάθε άλλο. Όλα δείχνουν ότι θα αλλάξει και πάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketblog, o Λέοντας 2014 ετοιμάζεται να ρίξει βόμβα και να αλλάξει ξανά τον χάρτη της κατηγορίας. Η ομάδα του Λεχαίου πήρε φέτος το πρωτάθλημα στο Α’ Κατηγορία της ΕΣΚΑΚ και πήρε την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Όλα δείχνουν, όμως, ότι δεν θα παίξει εκεί. Η ομάδα τοποθετήθηκε στον 1ο Ομιλο της Γ΄Εθνικής. Έναν όμιλο με πολύ δυνατές ομάδες όπως το Αιγάλεω, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, ο Κρόνος, η Νέα Κηφισιά, ή ο Ηλυσιακός (ανέβηκε λόγω της καραμπόλας με την πτώση του Αρκαδικού).

Το πρόβλημα του Λέοντα και ην απόφαση της διοίκησης να μην δηλωθεί την ομάδα στην Γ’ Εθνική είναι ακριβώς… εκεί και δεν έχει να κάνει με το οικονομικό. Οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι ο Λέοντας δεν θα μπορέσει να πετύχει κάτι καλό σε αυτόν τον όμιλο φωτιά. Ετσι θέλουν ο σύλλογος να μην παίξει στην Γ’ Εθνική και να πέσει πίσω στα τοπικά της ΕΣΚΑΚ.