Έχουν περάσει «σκάρτες» τρεις εβδομάδες από το επεισοδιακό παιχνίδι στην Ακράτα, με αντεγκλήσεις εκατέρωθεν για τον Πόλις και την ομώνυμη ομάδα και ο σύλλογος της Καλλιθέας έχει καινούργια παράπονα από αγώνα της. Ο λόγος γίνεται για τον χθεσινό (27/3) κόντρα στον Χαρίλαο Τρικούπη, με τους Μεσολογγίτες να περνούν από το Κλειστό της Εθνικής Αντιστάσεως και να κάνουν ένα καθοριστικό «βήμα», στην προσπάθεια να εισέλθουν στην πρώτη τετράδα του πρώτου ομίλου του Νότου για τη Γ’ Εθνική.

Οι γηπεδούχοι, έχουν εκ νέου παράπονα για τη διαιτησία των κυρίων Μακρή και Φακάρου, και μάλιστα έντονα, θεωρώντας ότι προκαθόρισε εν μέρει την πορεία της αναμέτρησης. Αναφέρονται περισσότερο δε, στο «καταστροφικό» για τους ιδίους τρίτο δεκάλεπτο, όταν σκοράροντας μόλις οκτώ πόντους, απώλεσαν το προβάδισμα των πέντε πόντων στο ημίχρονο και βρέθηκαν να «κυνηγούν» σε απόσταση εννέα πόντων (54-63). Οι ίδιοι ασφαλώς, δεν φέρουν το «βάρος» μόνο στην πλευρά των «αρχόντων» του αγώνα, αλλά και στις αρκετές απουσίες που είχαν να αντιμετωπίσουν, όπως και στην απόδοσή τους, που δεν ήταν η πλέον ιδανική.

Το μόνο σίγουρο βέβαια, είναι ότι ο Πόλις έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές παράπονα από διατητές των φετινών του αναμετρήσεων, με το «τρένο» των μπαράζ να μοιάζει προς το παρόν να χάνεται. Όλα τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν βέβαια, με «διπλό» στην έδρα του ήδη προβιβασθέντος στη Β’ Εθνική, Απόλλωνα Σμύρνης. Ένα αποτέλεσμα που, βάσει δεδομένων, μπορεί να λειτουργήσει ως «άσος στο μανίκι», στην προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Σίμου.