Η διαδικασία «παιδομαζώματος» και ανάδειξης ταλαντούχων παικτών είναι πάντα η άμεση προτεραιότητα του Ικάρου Καλλιθέας, ο οποίος απέκτησε δύο ακόμη αντίστοιχους παίκτες. Ο λόγος γίνεται για τους Αλέξη Καράμπελα και Χρήστο Αλεξανδρόπουλο, οι οποίοι έρχονται να ενισχύσουν την περιφερειακή γραμμή του Τάκη Πανούλια για την επόμενη Γ’ Εθνική, με την ομάδα να αγωνίζεται στον πρώτο όμιλο του Νότου.

Ο πρώτος, έρχεται στην Καλλιθέα μετά από μία χρονιά που τον βρήκε να βιώνει σημαντικές παραστάσεις στη Β’ Εθνική με την φανέλα του Κορωπίου και στα 19 χρόνια του, βρίσκει ένα σύλλογο όπου θα διεκδικήσει ένα σημαίνοντα ρόλο. Αναφορικά με τον έτερο γκαρντ/φόργουορντ, ήταν εκ των παικτών γεννηθέντων το 1997, οι οποίοι άφησαν θετικές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ, όπου είχε κατά μέσο όρο 5 πόντους με ένα τρίποντο ανά παιχνίδι και αναδείχθηκε σε τέταρτο σκόρερ του Παλαιού Φαλήρου. Αμφότεροι, λοιπόν, αποτελούν ακόμη δύο σπουδαίες «επενδύσεις» για τον Ίκαρο, με διάθεση να πρωταγωνιστήσει στην τέταρτη τη τάξει κατηγορία.

Μοναδική κίνηση που έχει απομείνει, ουσιαστικά, για τον Ίκαρο, είναι η απόκτηση ενός ακόμη έμπειρου παίκτη στη γραμμή των γκαρντ, με ικανότητα να παίξει, τόσο στη θέση «2» όσο και στη θέση «3». Πέραν του 31χρονου Στέλιου Καλεμτζάκη, δηλαδή, ο νεότερος παίκτης σε αυτή τη γραμμή είναι… 20 ετών και ο κόουτς Πανούλιας αναζητεί έναν γκαρντ/φόργουορντ που θα πλαισιώσει τον Καλεμτζάκη, στο ρόλο του ηγέτη.

Η ανακοίνωση για τον Αλέξη Καράμπελα:

«Ένα μεγάλο ταλέντο του Ελληνικού Μπάσκετ, με πολλές περγαμηνές, κυρίως στο εφηβικό του Πανιωνίου και στις μικρές Εθνικές ομάδες, ήρθε να δέσει σ’ αυτό το υπέροχο λιμάνι μικρών ηλικιών που λέγεται ΙΚΑΡΟΣ. Του ευχόμαστε ένα καινούργιο δυναμικό ξεκίνημα που όλοι μαζί θα βοηθήσουμε τον ΙΚΑΡΟ και το Ελληνικό Μπάσκετ, να φτάσει ψηλότερο. Καλωσήρθες Αλέξη.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Ο ΕΦΟΡΟΣ

Π.ΑΝΔΡΕΟΥ».

Η ανακοίνωση για τον Χρήστο Αλεξανδρόπουλο:

«Η ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ θα ήθελε να καλοσωρίσει στην οικογένεια του ακόμη έναν μικρό ταλαντούχο αθλήτη, τον Χρήστο Αλεξανδρόπουλο γεννηθέντα το 1997, και να του ευχηθεί καλή επιτυχία! Ο Χρήστος αγωνίζεται στη θέση 2-3 και έχει ύψος κοντά στα 2 μέτρα».