Αναπάντεχο τέλος στη συνεργασία του με τον Παπάγου έβαλε ο Νότης Κονδύλης. Η διοίκηση των “Στρατηγών” συνεδρίασε εκτάκτως την Κυριακή το βράδυ -μετά το νικηφόρο παιχνίδι με τον Ιωνικό Νικαίας– και έκανε δεκτή την παραίτηση του επί μία τετραετία προπονητή της ομάδας. Πρόκειται για είδηση – “βόμβα” αφού οι νεοφώτιστοι πραγματοποιούσαν πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ο πρώην, πλέον, προπονητής αποτελεί γέννημα – θρέμμα του συλλόγου.

Το ενδιαφέρον των διοικούντων στρέφεται από εδώ και πέρα στην εύρεση της διάδοχης κατάστασης αφού ακολουθεί η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Πολυκράτη, η οποία ενδέχεται να κρίνει πολλά στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Δεδομένο είναι, πάντως, πως ο Παπάγου θα παραταχθεί κόντρα στους “κυανέρυθρους” έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο του.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ συνεδρίασε εκτάκτως το βράδυ της Δευτέρας και έκανε αποδεκτή την παραίτηση που υπέβαλε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας μπάσκετ Νότης Κονδύλης. Η διοίκηση, οι παίκτες και οι φίλαθλοι της ομάδας θέλουν να ευχαριστήσουν από καρδιάς το Νότη Κονδύλη, που αποτελεί γέννημα- θρέμμα του συλλόγου, για την τετραετή πολύτιμη προσφορά του μέσα και έξω από τα παρκέ. Ο Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα”.