Η «Ελπίδα» μπορεί να βιώνει τις ύστατες στιγμές της στην Αττική, αλλά οι ζημίες που προκάλεσε η ορμή τα προηγούμενα 24ώρα είναι τεράστια, με πολλά γήπεδα και εγκαταστάσεις της Αθήνας να κλονίζονται από τα χιόνια και τις εν γένει καιρικές συνθήκες.

Ένα από αυτά δεν ήταν άλλο και από εκείνο της Νίκης Αμαρουσίου, με τη γενική αρχή όμως της ομάδας του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής να προβαίνει σήμερα (27/1) σε όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη δημιουργία όσο το δυνατόν καλύτερων συνθηκών για τα μέλη της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απο την επέλαση της πρωτοφανούς κακοκαιρίας δεν έμεινε αλώβητο ούτε και το κλειστό γήπεδο Κοκκινιάς Αμαρουσίου .Η προσπέλαση ήταν αδύνατη.

Με τη βοήθεια και τη προσπάθεια του διοικητικού συμβουλίου της Νίκης Αμαρουσίου καταφέραμε να κάνουμε το γήπεδο προσβάσιμο και ασφαλές για τους αθλητές μας και τα παιδιά που εμπιστεύονται το Σωματείο μας.

Ας ελπίσουμε οτι είναι η τελευταία φορά που απέχουμε απο τις αθλητικές δραστηριότητες».

 

 

*** Όσες ομάδες έχουν υποστεί ανάλογες ζημιές στις εγκαταστάσεις τους, μπορούν να ενημερώσουν και να στείλουν φωτογραφίες στο [email protected] ή στη σελίδα του σάιτ στο Facebook.