Μετά την πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2021-22 και την 4η θέση που κατέκτησε με ρεκόρ 12-8 πίσω από τη Μύκονο, την Πεύκη και την ΚΑΠ, η Νίκη Αμαρουσίου αποφάσισε να ακολουθήσει και την επόμενη χρονιά την ίδια “συνταγή”. Αυτήν που δημιούργησε δηλαδή ο Παναγιώτης Ζωντός.

Ο σύλλογος των βορείων προαστίων ανακοίνωσε σήμερα (6/6) την παραμονή του έμπειρου προπονητή στην ομάδα για άλλη μία χρονιά, επεκτείνοντας το δεύτερο πέρασμά του από τη Νίκη.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ομάδα των βορείων προαστίων ανακοίνωσε την παραμονή του Παναγιώτη Ζωντού στην τεχνική ηγεσία και για την επόμενη χρονιά στη Γ’ Εθνική.

Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Ζωντό, ο οποίος θα κοουτσάρει την ομάδα μπάσκετ ανδρών στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Παναγιώτης Ζωντός επέστρεψε στη Νίκη Αμαρουσίου τον περασμένο Νοέμβριο έπειτα από το πρώτο πέρασμά του από την άκρη του πάγκου, το 2019.

Φέτος η Νίκη τερμάτισε στην τέταρτη θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με ρεκόρ 12-8 και ο έμπειρος προπονητής ανέφερε σχετικά: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που συνεχίζω στη Νίκη Αμαρουσίου. Θέλαμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας και μετά την πρώτη θητεία μου στην ομάδα ωστόσο άλλοι λόγοι δεν το κατέστησαν εφικτό. Έτσι, λοιπόν δεν το σκέφτηκα καν όταν μου έγινε η πρόταση να επιστρέψω! Έχουμε δώσει χρόνο συμμετοχής και ρόλο σε νέα παιδιά κι ένας λόγος που είμαι χαρούμενος που παραμένω είναι επειδή θέλω πολύ να τα δω να συνεχίσουν να δουλεύουν και να βελτιώνονται».

Όσον αφορά τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, είπε: «Η χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη. Όταν ανέλαβα τη Νίκη, η ψυχολογία ήταν πάρα πολύ χαμηλά. Το ίδιο και η αγωνιστική εικόνα ενώ τα αποτελέσματα δεν ήταν ικανοποιητικά. Καταφέραμε, λοιπόν να αλλάξουμε τελείως τη ψυχολογία και το κλίμα στα αποδυτήρια. Έτσι ήλθαν και τα αποτελέσματα.

Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια. Θέλουμε να δούμε πως θα είναι οι όμιλοι στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πως θα είναι η προκύρηξη όσον αφορά το ηλικιακό κομμάτιΕίμαστε σε καλό δρόμο ως οργανισμός. Η Νίκη έχει αποκτήσει καλό όνομα όσον αφορά την αντιμετώπιση και την προσαρμογή των νέων παιδιών στην ομάδα. Τους αγκαλιάζουμε και τους βρίσκουμε χώρο και χρόνο να δειξουν το ταλέντο τους και να βελτιωθούν».