Με αναπτερωμένο ηθικό προετοιμάζεται η Πεντέλη για το ντέρμπι σωτηρίας που ακολουθεί απέναντι στον Μίλωνα. Η ομάδα των βορείων προαστίων αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία μετά την εντός έδρας επικράτηση επί του Εργοτέλη. Έτσι, το παιχνίδι με τους “πράσινους” είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνει ακόμα ένα βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής.

Όπως είναι φυσιολογικό, όμως, περιθώρια χαλάρωσης και εφησυχασμού. Κάτι το οποίο υποστήριξε μιλώντας στο basketblog.gr ο προπονητής των νεοφώτιστων, Φίλιππος ΤαμπάκηςΔεν έχουμε την πολυτέλεια να εφησυχάζουμε. Δεν ορίζουμε μόνοι μας την τύχη μας. Κάθε αγώνας είναι το δικαίωμά μας να συνεχίσουμε να προσπαθούμε”, δήλωσε αρχικά ο νεαρός προπονητής και κατέληξε αναφερόμενος στη μάχη της “ουράς”: “Όλα εξαρτώνται από το πώς θα αντιμετωπίσουμε τα παιχνίδια που έρχονται. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε κάτω από πίεση“.

Εξάλλου, ο τεχνικός των “μπλε’ έχει γεμάτη φαρέτρα για την μονομαχία με τον Μίλωνα αφού όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του.