Η άνοδος στη Γ’ Εθνική δεν σημαίνει πως ο Ιωνικός Νικαίας θα έχει ρόλο κομπάρσου. Αντιθέτως, οι “μπλε” στοχεύουν στη δημιουργία ενός πολύ ποιοτικού ρόστερ το οποίο θα τους δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν στο επόμενο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου Νότου.

Προς αυτή την κατεύθυνση, οι Νικαιώτες προχώρησαν στην απόκτηση του Ναούμ Θυμνιού, ο οποίος την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Νίκης Βόλου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τους Ντακούλια, Φιλιππόπουλο, Μπουρτζουκλή και Στουραΐτη, μαζί με τις όποιες προωθήσεις παικτών από τις ακαδημίες του συλλόγου, ο Ιωνικός προχώρησε στην πρώτη του φετινή μεταγραφή.

Πρόκειται για τον Ναούμ Θύμνιο (ύψος: 1.97), ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Νίκης Βόλου (η οποία έχασε στην ισοβαθμία την άνοδο στην Α2), έχοντας μέσον όρο πόντων 7,3/αγώνα (24 συμμετοχές). Επίσης είναι διεθνής με 13 συμμετοχές στις εθνικές ομάδες Εφήβων και Νέων Ανδρών με 101 πόντους συνολικά.

Η επιτροπή μπάσκετ του Α.Ο. Ιωνικού Νικαίας, καλωσορίζει τον αθλητή στην οικογένεια του συλλόγου μας και ελπίζουμε σε μια άκρως αποδοτική χρονιά για εκείνον αλλά και το σύλλογο”.