Στο γεγονός ότι οι παίκτες δεν έχουν, ουσιαστικά, προσαρμοστεί στα δεδομένα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στην οποία ο Ακάδημος βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία του, απέδωσε τη… βαριά και ασήκωτη ήττα από την Νίκη Αμαρουσίου (82-43), ο Παύλος Νόντας. Ο προπονητής των Μεσσηνίων μίλησε, παράλληλα, με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα των Βορείων Προαστίων, θεωρώντας την από τις επικρατέστερες ομάδες για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικότερα όσα δήλωσε:

“Η Νίκη Αμαρουσίου απλά απέδειξε ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και θέλει να διεκδικήσει την άνοδο. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο οποίο δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Η διαφορά μεταξύ Γ΄Εθνικής και του Τοπικού πρωταθλήματος είναι τεράστια.

Οι παίκτες της Νίκης μπήκαν δυνατά και αποφασισμένα στο παρκέ, έπαιξαν παθιασμένα και μας πίεσαν σε όλο το γήπεδο, γεγονός το οποίο δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε γιατί ήμασταν ανέτοιμοι. Οι δικές μας εικόνες και παραστάσεις δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που επικρατεί στην Γ Εθνική.”

Πηγή: Basketpress.gr