Ο Παναγιώτης Νικολάου αποφάσισε το καλοκαίρι να αποχαιρετήσει την Αχαγιά μετά από 2 χρόνια. Ο παίκτης ήταν να κλείσει στον Γλαύκο, αλλά τελικά ο… γάμος του με τον σύλλογο δεν έγινε ποτέ. Ο 24χρονος φόργουορντ, όμως, δεν έμεινε στο… ταμείο ανεργίας. Ο Νικολάου τα βρήκε και πάλι με την Αχαγιά και έτσι ξαναγύρισε και πάλι πίσω στην ομάδα που ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την απόκτησή του. Την ίδια στιγμή οι Πατρινοί είπαν “αντίο” σε δυο παίκτες τους, καθώς παρελθόν αποτελούν για την ομάδα οι Αρτέμης Κούτρας και Μάρκος Δουλγεράκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αχαγιάς:

“Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 ανακοινώνει την επιστροφή του Παναγιώτη Νικολάου για την νέα σεζόν 2018-2019. Ο Παναγιώτης είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στο σχήμα και στην φιλοσοφία του Χρήστου Σαράντη και θα αποτελέσει σοβαρό εργαλείο στα χέρια του.
Who is who
Ο 24χρονος , 1.94cm φόργουρντ, αρέσκεται στο δυνατό παιχνίδι και τις επαφές κοντά στο καλάθι καθώς έχει και σουτ απο μέση απόσταση. Έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκη Γ.Ε. , Προμηθέα Πατρών και Κεραυνό Αιγίου.
Παναγιώτη,
Καλώς Ήρθες

Λύση Συνεργασίας
Με την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους της προετοιμασίας η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 ενημερώνει ότι λύνεται η συνεργασία της με τους Αρτέμη Κούτρα και Μάρκο Δουλγεράκη. Ευχαριστούμε τους 2 παραπάνω αθλητές για την συμμετοχή τους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρα τους.

Έναρξη Φιλικών
Την Παρασκευή 7/9 θα διεξαχθεί ο πρώτος φιλικός αγώνας στα πλαίσια του 2ου μέρους της προετοιμασίας με την ομάδα του Κοροίβου Αμαλιάδας στις 18:00 ενώ την Κυριακή 9/9 με την ομάδα του Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου στις 16:00. Και τα 2 παιχνίδια θα διεξαχθούν στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο της Κάτω Αχαϊας “.

 

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ

 

Ο ΜΑΡΚΟΣ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ

Tags:
Αχαγιά