Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, το πρώτο ραντεβού της ομάδας του ΑΟΚ Χανιά, ενόψει της Γ Εθνικής, στο κλειστό γυμναστήριο Κλαδισού. Με χαμηλούς τόνους, αλλά μεγάλη αυτοπεποίθηση, οι παίκτες του Δημήτρη Ρόβα, ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι στα μέσα Οκτώβρη, όπου και ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Νέα “πρόσωπα” για τον ΑΟΚ Χανιά οι Μπαγάκης, Κοντογιάννης, Υφαντόπουλος, Αλεξίου, Χολέβας, Κολαρετάκης και Σειραδάκης. Μαζί τους οι “παλιοί” Σαράντης, Πούρος, Γκιούλης, Παπαδάκης. Στις προπονήσεις συμμετέχει και ο Νίκος Βλαχάκης, ο οποίος ωστόσο, λόγω φοιτητικών σπουδών θα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Κρήτης.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Διαμαντόπουλος και Αράπης θα έρθουν την Παρασκευή (25/8) στα Χανιά, ο Σκαμνάκης που εμφανίστηκε με πολιτική περιβολή θα απουσιάσει από τις πρώτες προπονήσεις λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ απόντες για επαγγελματικούς λόγους ήταν και οι Αδοντάκης και Λιονάκης.

 

Νέο πρόσωπο για την ομάδα ήταν ο Γιάννης Σκαραντωνάκης που θα αποτελέσει τον Γενικό Αρχηγό του συλλόγου σε όλα του τα τμήματα. Προπονητής θα είναι ο Δημήτρης Ροδάς και βοηθοί του οι Ηλίας Κατσιάνος και Μάριος Μαρακάκης.

Στην πρώτη προπόνηση, τη διοίκηση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Μιχάλης Ξυλάκης, και τα μέλη του ΔΣ Γιάννης Παπαδάκης, Πέτρος Τσαμπάς, Κώστας Ζουριδάκης, Αλίνα Κουλιεράκη και Κώστας Ξυφτιλής.

 

Πριν ξεκινήσει η προπόνηση, διοικούντες και τεχνική ηγεσία μίλησαν στους παίκτες τονίζοντάς τους ότι είναι δίπλα τους σε ό,τι αφορά τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν φέτος.