Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι, ενόψει της νέας σεζόν, θα δώσει ο Κάδμος, με την ομάδα της Θήβας να υποδέχεται τον Χολαργό, ο οποίος φέτος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι ξεκινά την νέα χρονιά η ομάδα μας οπού το Σάββατο στις 5:30 θα φιλοξενήσει μια ομάδα που βιώνει πλέον μια νέα πραγματικότητα.

Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ  αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών έχοντας δημιουργήσει ένα εξαιρετικό ρόστερ με στόχο την άνοδο στην Α1.

 Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΣ θα είναι ο τιμονιέρης σε αυτή την προσπάθεια της ομάδας των βορείων προαστίων που έχει κάνει πολύ μεγάλες μεταγραφές όπως:

 O πρωταθλητής πέρυσι με την Κύμη, Ιγκόρ Μιλόσεβιτς που αναμένεται να είναι ο βασικός πόιντ γκαρντ της ομάδας,

O Ανδρέας Κανονίδης που προέρχεται από σεζόν καριέρας με τη φανέλα της Λευκάδας όπου είχε πάνω από 14 πόντους και 9 ριμπάουντ ανά αγώνα,

ο Νίκος Μποχωρίδης που τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στη Β” Εθνική με τον Πανελευσινιακό όπου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Α2,

Ο Μπλίκερ που είναι διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας έχοντας αγωνιστεί και στις μικρές Εθνικές με τους «οράνιε» ενώ πέρασε τα πέντε τελευταία χρόνια του στο κολέγιο του Κανίσιους στις Η.Π.Α, όπου ως senior είχε 6,8 πόντους και 5 ριμπάουντ ανά μέσο όρο,

Ο Γιώργος Αποστολίδης που πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή και με τα χρώματα του «γηραιού» ο 32χρονος γκαρντ μέτρησε 10.3 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 4,1 ασίστ ανά παιχνίδι,

 Ο Γκιζογιάννης όπου την περσινή σεζόν ως πρωταθλητής με την ΚΥΜΗ είχε 9,5 πόντους και 2,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ  που την περασμένη σεζόν φόρεσε τα χρώματα της ΚΑΒΑΛΑΣ, στο πρωτάθλημα της Α1.

 ΤΟΝ ΤΟΛΗ ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑ  όπου θα αποτελέσει εξαιρετικά σημαντικό “γρανάζι” στη “μηχανή” του Χολαργού.Ο 39χρονος φόργουορντ (1.97μ.) το καλοκαίρι του 2009, πραγματοποίησε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ, στην οποία αγωνίσθηκε επί δύο σεζόν και Το 2011, μετακόμισε στο Ρέθυμνο, όπου έπαιξε για τρία χρόνια.

ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΛΛΙΝΙΚΙΔΗ που ήταν μέλος του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ την τελευταία διετία, μετρώντας 4.5 ποντους,3,4 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά παιχνίδι στην περσινή Α1.

Έτσι, ο Χολαργός δείχνει αποφασισμένος να παλέψει για την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια, έχοντας δημιουργήσει ένα πολύ δυναμικό ρόστερ.