Η προετοιμασία της ομάδας της Καρδίτσας προχωρά και πλέον είναι η ώρα για τα φιλικά τεστ εν όψει της επόμενης σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο τέτοιο ματς είναι αύριο απέναντι στους Τιτάνες Παλαμά, ενώ ακολουθεί το τουρνουά «Δημήτρης Κορώνης», το οποίο διοργανώνει ο ίδιος ο σύλλογος. Παράλληλα, ζητήθηκε η στήριξη της ομάδας από τους φιλάθλους, μέσω της αγοράς των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικότερα το σχετικό δελτίο Τύπου:

Αρχίζουν τα φιλικά για τον Α.Σ.Καρδίτσας
Ο Α.Σ.Κ. μετρά ήδη περισσότερες από δυο εβδομάδες συνεχών προπονήσεων και στόχος του προπονητικού τιμ, είναι να μπει η ομάδα σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ώστε να δοκιμαστεί το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν παρουσιαστεί, οι προπονήσεις είναι απαιτητικές, όμως όλοι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Ο Α.Σ.Καρδίτσας θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη στις 6 μ.μ. τους Τιτάνες Παλαμά στον πρώτο φιλικό αγώνα της σεζόν, σ’ ένα δυνατό τεστ.

Το Σαββατοκύριακο το τουρνουά «Δημήτρης Κορώνης»
Το Σαββατοκύριακο 6-7 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Καρδίτσας το 2ο τουρνουά «Δημήτρης Κορώνης», στη μνήμη του αδικοχαμένου πρώην αθλητή της ομάδας. Στο τουρνουά που διοργανώνεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και στόχος είναι να γίνει θεσμός, θα πάρουν μέρος εκτός του Α.Σ.Κ., οι Τιτάνες Παλαμά, ο Γ.Σ.Φαρσάλων και ο Γ.Σ.Σοφάδων. Το Σάββατο στις 6 μ.μ. θα αναμετρηθούν οι Τιτάνες Παλαμά με το Γ.Σ.Φαρσάλων, ενώ στις 8 μ.μ. ο Α.Σ.Καρδίτσας θα αντιμετωπίσει το Γ.Σ.Σοφάδων. Οι ηττημένοι της πρώτης ημέρας θα βρεθούν στο μικρό τελικό που θα γίνει την Κυριακή στις 5.30 μ.μ., ενώ οι νικητές θα πάρουν μέρος στο μεγάλο τελικό που θα ξεκινήσει στις 7.30 μ.μ.

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας
Τη στήριξη των φιλάθλων της Καρδίτσας ζητά ο Α.Σ.Καρδίτσας που κυκλοφόρησε τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα περίοδο. Τα εισιτήρια θα ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Η διάθεση γίνεται από τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Κ. που ελπίζουν στην ανταπόκριση των φίλων του μπάσκετ της πόλης μας.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες στις πανελλήνιες εξετάσεις
Ο Α.Σ.Καρδίτσας συγχαίρει τους αθλητές του που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα ανώτατα και τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα στις πανελλήνιες εξετάσεις του Μαϊου 2014.
Συγκεκριμένα, οι επιτυχόντες αθλητές του Α.Σ.Καρδίτσας είναι οι εξής:
1.    Κηρύκος Δημοσθένης – Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Α.Π. Θεσσαλονίκης
2.    Κόντος Παναγιώτης – Κοινωνιολογίας Παν. Αιγαίου
3.    Παπαγεωργίου Θεοφάνης – Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Παν.Μακεδονίας
4.    Παπαστολόπουλος Νικόλαος – Αγροτικής Ανάπτυξης Δημ.Παν.Θράκης
5.    Σαμαράς Γεώργιος – Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Παν.Μακεδονίας
6.    Σπυριδώνης Γεώργιος – Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕΙ Δυτ.Μακεδονίας
7.    Τσιτώνας Χρήστος – Χημικών Μηχανικών Α.Π.Θεσσαλονίκης
8.    Φυτσιλής Βάιος – Μηχανολόγων Μηχανικών Παν.Θεσσαλίας

Ο Α.Σ.Κ. τους εύχεται υγεία, πρόοδο και καλή σταδιοδρομία».