Ο Παναγιώτης Ζωντός έκανε πρεμιέρα στον πάγκο του Χαρίλαου Τρικούπη, αλλά το παιχνίδι της νέας του ομάδας με αντίπαλο την Πεντέλη αποδείχθηκε επεισοδιακό, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν «ηρωική» νίκη με 79-73, αγωνιζόμενοι μόνο με τους Λίτσο, Λουγιάκη, Γρατσιάτο, Καλογερόπουλο και Αποστολόπουλο και χωρίς ο Κώστας Χαρτοματσίδης να μπορεί να κάνει κάποια αλλαγή για 17 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα, με το σκορ στο 42-46, και εν τέλει κατάφεραν να επικρατήσουν.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ο Λίτσος σε post του στην επίθεση χτύπησε τον Δημητρόπουλο με αποτέλεσμα να του ανοίξει η μύτη. Προκλήθηκε ένταση και τα επεισόδια γενικεύτηκαν με την είσοδο των παικτών του πάγκου. Το ξύλο ήταν ασταμάτητο και προκλήθηκε σαραντάλεπτη διακοπή και αποβλήθηκε όλος ο πάγκος της ομάδας της Πεντέλης, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Στην συνέχεια για την ιστορία τραυματίστηκε και ο αρχηγός της ομάδας του Μεσολογγίου, Ντίνος Σταυρόπουλος, ο οποίος αποχώρισε με τράβηγμα στους προσαγωγούς 4:40 πριν το τέλους της τρίτης περιόδου, ενώ τοποθετήθηκαν και τέσσερα ράμματα στο κεφάλι του Ψάλτου, ο οποίος επανήλθε στο παιχνίδι.

photo: www.onairnews.gr