Άλλη μία νίκη πέτυχε ο Απόλλων Αρχαίας Κορίνθου, με 71-53, απέναντι στο Κρανίδι, αναρριχόμενος κι άλλο στο βαθμολογικό πίνακα του δύσκολου πρώτου ομίλου του Νότου της Γ’ Εθνικής. Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Οικονομάκης, δηλώνει μάλιστα αισιόδοξος για το μέλλον, με την άμυνα να αποτελεί κατά τον ίδιο σημαντικό χαρακτηριστικό. 

Παράλληλα, αναφέρει και τα φαβορί για την φετινή σεζόν, πιστεύοντας πως οι στόχοι της ομάδας είναι ακόμη πραγματοποιήσιμοι.

Αναλυτικότερα, όσα είπε στον Λάκη Γιαννιδάκη, μετά το ματς με το Κρανίδι:

«Θεωρώ ότι έχουμε βρει το βήμα μας σιγά-σιγά. Είχαμε κάποια προβλήματα στο ξεκίνημα. Δεν είχαν προσαρμοστεί όλοι στην ομάδα.

Πάμε καλά, εκείνο όμως που πρέπει να κάνουμε αυτή την στιγμή είναι περάσουμε μέσα από το Πέραμα. Πολύ σημαντικό το επόμενο παιχνίδι και μετά με το Αίγιο. Αν αυτά τα δύο παιχνίδια τα έχουμε πάρει θα έχουμε μια πεντάδα παιχνιδιών με καλές εμφανίσεις και καλά σκορ.

Εκείνο που σήμερα κρατάω περισσότερο είναι η άμυνα μας.

Το «53» είναι ψεύτικο, μπορούμε να το είχαμε κρατήσει στους «43». Δεν πειράζει όμως, μπράβο στα παιδιά μπράβο και στον κόσμο που έρχεται και μας βοηθάει.

Θεωρώ ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα είμαστε σε pole position που λένε και στην formula1»!

Σε ερώτηση αν η ομάδα κέρδισε το χαμένο έδαφος από το στραβοπάτημα της πρώτης αγωνιστικής, ο Κώστας Οικονομάκης απάντησε:

«Ακόμα όχι, αλλά θεωρώ ότι μας έκανε καλό γιατί μας έβαλε σε μια διαδικασία  ότι δεν μπορούμε να κρατήσουμε εύκολα αλώβητη την έδρα μας».

Σε ερώτησή αν οι στόχοι είναι ζωντανοί ο κόουτς απαντάει:

“Οι στόχοι είναι ζωντανοί αλλά έχει μεγάλη διάρκεια ακόμα το πρωτάθλημα.

Θεωρώ ότι τα «άλογα» που θα πρωταγωνιστήσουν για πάνω είναι ο Έσπερος , το Ίλιον , Εμείς και η Νίκη σε πρώτη φάση.

Αλλά και η Ζάκυνθος και η Νήαρ Ηστ εγώ πιστεύω πως είναι ομάδες που μπορούν να ακολουθήσουν στην κούρσα του πρωταθλήματος”.

Πηγή: Sfedona.gr