Η Α.Ε. Κομοτηνής θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τη νέα σεζόν και θέλει ο φίλαθλος κόσμος της να δίνει δυναμικό «παρών» κάθε Κυριακή στο γήπεδο.

Γι’ αυτό το λόγο, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, όπου ενημερώνει για τη διάθεση των εισιτηρίων και τις τιμές τους.

Αναλυτικά:

«Με την φράση We keep on Dreaming” που αντικατοπτρίζει εδώ και 3 χρόνια την προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, έχει ξεκινήσει η διάθεση Εισιτηρίων Διαρκείας για την αγωνιστική περιοδο 2016/17 από την Δευτέρα 4 Ιουλίου!

Η Ομάδα μας προέρχεται από μια επιτυχημένη σεζόν στην Γ΄Εθνική και στόχος είναι η καθιέρωση στην κατηγορία και για να υλοποιηθεί αυτή η επιθυμία επιβάλλεται η παρουσία του καλύτερου μας παίχτη, δηλαδή του κόσμου της ομάδας! 

Ο 6ος ΠΑΙΧΤΗΣ που μας στήριξε στα δύο χρόνια παρουσίας στην Α1 ΕΚΑΜΑΣΘ,

Ο 6ος ΠΑΙΧΤΗΣ που μας ώθησε στην άνοδο στην Γ’ Εθνική,

Ο 6ος ΠΑΙΧΤΗΣ που μας διατήρησε εδώ που βρισκόμαστε και μας δίνει την ώθηση στο να “Συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε”

Αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής και τα οικονομικά δεδομένα, η διοίκηση του τμήματος αποφάσισε στην διατήρηση των -ήδη προσιτών- τιμών, δίνοντας βαρύτητα στην μαζική παρουσία του κόσμου στο κλειστό της Κομοτηνής, δίνοντας στις Κυριακές το ξεχωριστό “Κιτρινόμαυρο” χρώμα!

Έτσι λοιπόν το κόστος για την Κάρτα Ενίσχυσης για το τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής για την αγωνιστική Περίοδο 2016/17 είναι στα 20 Ευρώ και περιλαμβάνει όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η Αξία της αγοράς ενός εισιτήριου διαρκείας…

Τα Εισιτήρια Διαρκείας θεμελιώνουν την σχέση της ομάδας μας με τους φιλάθλους της, αφού αποτελούν βασική πηγή εσόδων στον ετήσιο προϋπολογισμό αλλά κυρίως δημιουργούν μία σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας.

Η σχέση αυτή δεν είναι μόνο οικονομική, αφού ο στόχος για διάθεση όσο το δυνατόν περισσοτέρων Εισιτηρίων Διαρκείας σχετίζεται άμεσα με την δυναμική της ομάδας.

Η Ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα των προηγούμενων τριών χρόνων, μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε τον σχεδιασμό με γνώμονα την ανιδιοτελή μας αγάπη για το άθλημα.

Απώτερος στόχος και μεγάλο όνειρο είναι να γίνει το κλειστό Γυμναστήριο Κομοτηνής σημείο συνάντησης οικογενειών και αθλητών από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας!

Άμεσος Στόχος είναι η Δημιουργία Σχέσης Συνεργασίας των κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας με τους Χορηγούς και Υποστηρικτές του τμήματος μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής με προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια…»