Συνεχίζει την στελέχωση του ο Πόλις Καλλιθέας, καθώς στην ομάδα θα συνεχίσουν την καριέρα τους οι πέντε «σωματοφύλακες» της, Νίκος Βελιζιώτης, Γιώργος Κόκκινος, Γιώργος Κασπαριάν, Νίκος Λάβαρης και φυσικά Αχιλλέας Μπογδανίδης, ενώ αποκτήθηκαν οι Γιώργος Χάλαρης από τον Αίολο Ταύρου, Σταύρος Κωνσταντίνου από τον Άλιμο και Δημήτρης Σιονίδης από το Μοσχάτο. Επίσης, η ομάδα της Καλλιθέας βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μάριου Βαρθακοκοίλη από τον Σπόρτιγκ. Επίσης, το ΔΣ της ομάδας ευχαρίστησε τον προπονητή Ιορδάνη Μουχρίδη για την προσφορά του στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«O ΠΟΛΙΣ ΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ επίσης ανακοινώνει την απόκτηση ΧΑΛΑΡΗ Γεωργίου ,από τον Αίολο/Ταύρο 2006 που τον οδήγησε φέτος στην ΑΈΣΚΑ ,του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Σταύρου από τον ΆΛΙΜΟ και του ΣΟΝΙΔΗ Δημητρίου από το Μοσχάτο καλωσορίζοντάς τους στην οικογένειά του .Ο σύλλογος ακόμα βρίσκεται πολύ κοντά από την απόκτηση του αθλητή ΒΑΘΡΑΚΟΚΟΙΛΗ Μάριου ,από το ΣΠΟΡΤΙΓΚ ,με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

O ΠΟΛΙΣ ΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του με τον αθλητή – σύμβολο της ομάδας ΒΕΛΙΖΙΩΤΗΣ Νίκος για τέταρτη χρονιά , του πρώτου της σκόρερ του πρωταθλήματος ΚΟΚΚΙΝΟΥ Γεωργίου ,του αρχηγού και συνδικαλιστή της ,ΚΑΣΠΑΡΙΑΝ Γεωργίου για 7η χρονιά στον σύλλογο ,της κολόνας της , ΛΑΒΑΡΗ Νικόλαου, και του φυσικού της ηγέτη ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗ Αχιλλέα με υποβαθμισμένο ρόλο φέτος διοικητικά μετά από 13 συναπτά έτη στην πρώτη γραμμή μετά από δική του απαίτηση.Ευχόμαστε και στους 5 σωματοφύλακες της, να γεράσουν και να κλείσουν την καριέρα τους στον ΠΟΛΙΣ.

Το ΔΣ του Πόλις Καλλιθέας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον μέχρι τώρα προπονητή του Ιορδάνη Μουριχίδη για την μεγάλη του και ουσιαστική βοήθεια του στην προσπάθεια που καταβάλλει ο σύλλογος για να διατηρηθεί στο υψηλό του επίπεδο. Η αλλαγή πορείας όμως που επιχειρεί η ομάδα και η διαφοροποίηση της πολιτικής της και της λειτουργίας της δεν επέτρεψαν τη συνέχιση της συνεργασίας με τον κόουτς Μουριχίδη.Η ομάδα όμως έχει τη πεποίθηση ότι στο πρόσωπο του Ιορδάνη έχει βρει  καλό φίλο και ένα γνήσιο οπαδό της ομάδας. Το Δ.Σ.εύχεται ολόψυχα στον κόουτς καλή επιτυχία και καλή τύχη σε ότι αποφασίσει και όπου και αν εργασθεί από δηώ και πέρα και ίσως κάποια στιγμή οι δρόμοι των δύο ξανασυναντηθούν και ξανά συνεργαστούν. Ευχαριστούμε για όλα κόουτς !!!!»