Ανακοίνωση, με την οποία κάνει λόγο για “τρομοκρατία” που έκρινε το χθεσινό παιχνίδι στη Θήβα, εξέδωσε η διοίκηση του Κάδμου. Η εν λόγω ομάδα επέλεξε με αυτόν τον τρόπο να επιτεθεί εναντίον του Αιγάλεω, επιρρίπτοντάς του ολοκληρωτικά την ευθύνη για τις διακοπές που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και ότι με τη συμπεριφορά τους “έδιωξαν τον κόσμο της ομάδας τους από το γήπεδο”. Παράλληλα, στηρίζει εκεί τα παράπονά του για τη διαιτησία.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η πραγματικότητα είναι ότι εμείς εδώ στην Θήβα έχουμε μετατρέψει το μπάσκετ σε γιορτή κάθε Κυριακή, καθώς το γήπεδο κατακλύζεται από ανθρώπους που αγαπάνε την ομάδα και κυρίως από οικογένειες με πολλά παιδιά… Κάτι το οποίο έχουν να ζηλέψουνε πολλές ομάδες στην Ελλάδα,γιατί στα περισσότερα γήπεδα οι αγώνες γίνονται με άδειες εξέδρες!

Αυτό που θα δείτε θα μπορούσε να είναι εικόνες πολέμου, αλλά δυστυχώς είναι από αγώνα Γ’ Εθνική Κατηγορίας και το σίγουρο είναι πως νικητής μέσα απ’ όλα αυτά είναι η βία και η τρομοκρατία!

Θα πρέπει να ντρέπεστε, όσοι είστε υπεύθυνοι γι’ αυτό το χάλι για το μόνο που θα καταφέρετε είναι να διώξετε τον κόσμο από τα γήπεδα… Όπως και έγινε το απόγευμα της Κυριακής, όταν οι οπαδοί των φιλοξενουμένων, μετά από ρίψη καπνογόνων και διαφόρων χημικών στο γήπεδο αναγκάσανε τον φίλαθλο κόσμο μας να αποχωρήσει, για να προστατευτεί!

kadmos-aigaleo-fotia

kadmos-aigaleo-fotia 2

Το παιχνίδι τελείωσε μετά από 2:30 ώρες με τρεις διακοπές και τους διαιτητές να έχουνε χάσει τον έλεγχο τρομοκρατημένοι, οι οπαδοί του Αιγάλεω να κάνουνε βόλτα μέσα στο παρκέ και οι παίκτες τους να ανεβαίνουν στην κερκίδα!!!

kadmos-aigaleo-opadoi

Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

Αγωνιστικά η ομάδα μας παρουσιάστηκε σε πολύ κακή μέρα, αφού από την αρχή δεν έδειξε καμία συγκέντρωση στο ματς, με πολλά λάθη και άσχημες επιλογές στην επίθεση επέτρεψε στο Αιγάλεω να επιβάλει το δικό του ρυθμό στο παιχνίδι από την αρχή μέχρι το τέλος!

Οι φιλοξενούμενοι που ευνοήθηκαν από τις πολλές διακοπές πήγανε το παιχνίδι στη δύναμη, με τους διαιτητές να ανέχονται το σκληρό παιχνίδι κι έτσι κράτησαν σε πολύ χαμηλό σκορ την ομάδα μας με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την πρώτη εντός έδρας ήττα”!

Σε παρόμοιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του προπονητή του Κάδμου, Αποστόλη Αναστασίου, ο οποίος επεσήμανε τα εξής:

“Νομίζω πως σήμερα (σ.σ. χθες) δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο παιχνίδι αυτό δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Σίγουρα θα υπάρχουν και άσχημα παιχνίδια, όπως το σημερινό. Αυτό που θέλω να πω εγώ, είναι ότι έχω πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Ξεκίνησε ένα παιχνίδι, το οποίο διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες, με διακοπές συνέχεια, και πρέπει αυτοί που ελέγχουν τα πρωταθλήματα να ελέγξουν κάποια στιγμή πενήντα άτομα, είτε αυτοί λέγονται Αιγάλεω, είτε οποιαδήποτε άλλη ομάδα, της οποίας οι φίλαθλοι έρχονται σε εκτός έδρας ματς και ελέγχουν το ρυθμό του αγώνα.

Ο ρυθμός, νομίζω πως ήταν τραγικός και δεν παίχτηκε μπάσκετ. Το παιχνίδι σταματούσε συνεχώς και κάθε δύο λεπτά είχαμε διακοπή. Όποτε ήθελαν (σ.σ. οι οπαδοί του Αιγάλεω), πέταγαν καπνογόνα και έβγαιναν έξω και οι διαιτητές τους είχαν φοβηθεί. Αυτό δε σημαίνει πως η ομάδα μου ήταν αυτή που έπρεπε. Ήμασταν πολύ κακοί, αλλά όλο αυτό το σκηνικό συνετέλεσε στην ήττα μας”.

Από την άλλη πλευρά, ο κόουτς του Αιγάλεω, Γιώργος Δρουμπούκης, τόνισε:

“Πρόκειται για μεγάλη νίκη, τα περισσότερα παιδιά είναι στην ηλικά των 18-19 ετών. Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε τον Κάδμο για την φοβερή του φιλοξενία. Ήταν η καλλυτερη φιλοξενία που είχαμε σε εκτός έδρας γήπεδο”!