Η δεύτερη συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα μπορεί να έχει αφήσει τον Ολυμπιονίκη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως στο στρατόπεδο της ομάδας δεν υπάρχει αισιοδοξία εν όψει της συνέχειας. Αντίθετα, άπαντες πιστεύουν πως και η επικείμενη διακοπή του πρωταθλήματος θα αποτελέσει την καλύτερη ευκαιρία προκειμένου ο κόουτς Τάκης Καλαντζής να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας.

Το σημείο στο οποίο επικεντρώνουν, πάντως, την προσοχή τους στον Ολυμπιονίκη δεν είναι άλλο από τη χθεσινή διαιτησία του ρέφερι Μπούσια. Ο έμπειρος διαιτητής διέκοψε αρκετές φορές τον αγώνα με την αιτιολογία του υπερβολικού θορύβου που δημιουργούσαν τα τύμπανα των φιλάθλων των γηπεδούχων, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί με περίπου 45 λεπτά καθυστέρηση.

Οι “κυανέρυθροι” σκέφτονται έντονα το ενδεχόμενο να φτάσουν στα άκρα την υπόθεση και να ζητήσουν εξαίρεση του διαιτητή Μπούσια από τα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν, αφού τα όσα έγιναν χθες το βράδυ στο κλειστό της Αρχαίας Ολυμπίας τους έχουν εξοργίσει.