Ο ΑΟΚ Βέροιας έχει ολοκληρώσει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το ντέρμπι με το Φίλιππο, στο “Δημήτρης Βικέλας” (29/10, 17.00), στο οποίο θα παίξει ως τυπικά φιλοξενούμενους.

Μετά τις δύο ήττες τους, στον 1ο Όμιλο Βορρά της Γ’ Εθνικής, οι παίκτες του Θωμά Τούσα δούλεψαν εντατικά και εμφανίζονται ήδη έτοιμοι για το ντέρμπι με τους συμπολίτες τους. Χαμηλούς τόνους διατήρησε ο Σταύρος Ουσουλτζόγλου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΚ, καθώς δεν θέλησε να σταθεί στις ιδιαιτερότητες του ματς, ανάμεσα στις δύο ομάδες της ίδιας πόλης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Το ματς με το συντοπίτη Φίλιππο δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα. Ο σκοπός μας, όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και σε αυτό, είναι η νίκη και να προσφέρουμε στον κόσμο της Βέροιας ένα ωραίο θέαμα ώστε να έχει το κίνητρο να έρθει ξανά στο γήπεδο. Οι δύο πρώτες αγωνιστικές δεν είχαν τα αποτελέσματα που θέλαμε, όμως η ομάδα βρίσκει ρυθμό σταδιακά, θα παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή και σε κάθε ματς θα είμαστε βελτιωμένοι».