Την φανέλα του Αίαντα Ευόσμου θα φοράει στη νέα αγωνιστική περίοδο ο Βαρδής Γαϊτάνης. Η ομάδα της Βορείου Ελλάδας είχε στο μάτι τον παίκτη ο οποίος έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τη Ευκαρπία στο περασμένο πρωτάθλημα. Ετσι πλησίασε τον παίκτη, τα βρήκε μαζί του και ο Γαϊτάνης υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και ανακοινώθηκε και επίσημα από τον σύλλογο.

Ο 20χρονος νέος γκαρντ του Αίαντα Ευόσμου μίλησε στην σελίδα της ομάδας για την μεταγραφή του. Ξεκαθάρισε ότι είναι χαρούμενος που θα παίξει σε μια ιστορική ομάδα και τόνισε ότι θέλει να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον σύλλογο.

Αναλυτικά η δηλώσεις του Βαρδή Γαϊτάνη: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα να αγωνιστώ σε ένα ιστορικό σωματείο. Το νεανικό ρόστερ και ο τρόπος που δουλεύει η ομάδα στο γήπεδο με καλύπτουν απόλυτα και μέσα από αυτά τα στοιχεία θέλω να βοηθήσω κι εγώ όσο μπορώ την ομάδα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας για την απόκτηση του 20χρονου παίκτη: «Τον αθλητή Βαρδή Γαϊτάνη καλωσορίζουμε στην ομάδα μας. Ο Βαρδής είναι 20 χρονών, έχει ύψος 1,85μ. και αγωνίζεται στη θέση του point guard. Προηγούμενη ομάδα του η Ευκαρπία. Καλή χρονιά με υγεία, Βαρδή».