Ο Ζέφυρος όπως έκανε χθες (31/05) γνωστό έλυσε τη συνεργασία του με τον προπονητή Θοδωρή Αλεξανδρίδη και προέβη στην απόκτηση του Miro Raicevic για το “τιμόνι” της αντρικής ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Έπειτα από 10 χρόνια συνεργασίας με τον Ζέφυρο, ο coach Αλεξανδρίδης είπε το δικό του ξεχωριστό “αντίο” μέσω μιας ανάρτησης που πραγματοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook

Πιο αναλυτικά, ο Θοδωρής Αλεξανδρίδης υπήρξε για 10 χρόνια προπονητής ακαδημιών, προπονητής μίνι, παιδικού, κορασίδων, προπαιδικού, παγκορασίδων, εφηβικού, νεανίδων, κ20, αντρικού και γυναικείου.

Στην αποχαιρετιστήρια ανακοίνωσή του ο Αλεξανδρίδης ευχαρίστησε όλους τους παράγοντες που συνεργάστηκε στα παρκέ και πλέον αλλάζει “σελίδα” στην προπονητική του καριέρα.

Δείτε την ανακοίνωσή του:

“Μετα από 10 χρόνια ήρθε η ώρα να πω στο σύλλογο που με μεγάλωσε μπασκετικά αντίο και εις το επανιδείν Σαν αθλητής και μετά σαν προπονητής..

Σαν προπονητής μετά από 10 χρόνια ως προπονητής ακαδημιών, προπονητής μίνι παιδικού, κορασίδων, προπαιδικού, παγκορασίδων, εφηβικού, νεανιδων, κ20 και αντρικού και γυναικείου έδωσα τα πάντα με τους αθλητές μου και όλους τους γονείς. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και με άφησαν να τα μεγαλώσω μπασκετικά…
Για το γυναικείο θα πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου και φίλους μου Κοσμά Ουρκερόγλου και Κώστα Γιάνναρο που δώσανε και τη ψυχή τους. Όπως φυσικά και τα κορίτσια που δίνανε όλο τους το είναι.
Για το αντρικό θα πω απλά ενα τεράστιο ευχαριστώ στην Προπονήτρια, συνεργάτη, φίλη, στη ψυχή της ομάδας, Σαμαρά Ελισάβετ (πόσα πράγματα έκανες μωρή τρέλα. ) που μαζί την πρώτη χρονιά με τον Κώστα Γιάνναρο(Περαία Θεσσαλονίκη ρε φίλε πόση ώρα έφαγες;)και κόουτς Ζελενίτσα( δύναμη είσαι) κάναμε την υπέρβαση και φτάσαμε κοντά σε άνοδο.
Φετινή χρονιά μπορεί να ήταν δύσκολη όσον αναφορά τους τραυματισμούς αλλά η προσπάθεια όλων των παιδιών και της κόουτς Ελισάβετ ( φέτος και αν δεν έκανες τα πάντα) καθώς και του γυμναστή Κώστα Μαυράκη ήταν παραπάνω από μια απλή συνεργασία…
2 χρόνια παιχταράδες μου.. Σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά..

Δεν μπορώ να ξεχάσω μέσα σε όλα αυτά τον πιο δυνατό κρίκο… Την έφορο αντιπρόεδρο φίλη για την ατελείωτη όρεξη να βοηθήσει το την ομάδα και εμένα, Βούλα Στεργάκη(αν δεν ήσουν και εσύ..)

Ευχαριστώ το σύλλογο και τους ανθρώπους Γεώργιο Κώνστα και Κώστα Μιχαηλίδη για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρονιά.
Δυστυχώς δεν βρέθηκε η χρυσή τομή συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια, γιατί οι συνθήκες δεν θα ήταν ιδανικές.

ΥΓ ευχαριστώ ξανά όλους που ήταν κοντά μου, μακάρι να μπορούσα ξεχωριστά όλους αθλητές και προπονητές να τους ευχαριστήσω

ΥΓ είμαι κοντά σας για ό,τι χρειαστείτε παιχταράδες μου
.
ΥΓ φεύγω μόνο όταν δεν μπορώ να νοιώσω έτσι όπως όταν μπαίνω στο γήπεδο.
Σαν μικρό παιδί που Θέλει να δώσει τα πάντα για να βάλει την μπάλα στο καλάθι”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευσή του: