Καθώς τα εθνικά πρωταθλήματα έλαβαν οριστικό “λουκέτο” για τη φετινή σεζόν σύμφωνα με την απόφαση της ΕΟΚ, ο Αργοναύτης Τριγλίας Ραφήνας συνεχίζει να πραγματοποιεί αφιερώματα στους παίκτες της από τη φετινή χρονιά. Υπενθυμίζουμε πως ο Αργοναύτης φέτος με τη διακοπή που επιβλήθηκε, βρέθηκε στην 5η θέση του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με ρεκόρ 8-9

Μετά τον Παντελή Καλογερόπουλο, σειρά είχε ένας “ροκ” τύπος όπως τον αναφέρει ο Αργοναύτης, ο 40χρονος Γιώργος Τύρλας. Ο Τύρλας αποτέλεσε και φέτος τον βασικό σέντερ της ομάδας του Γιώργου Γιαννακόπουλου και παρά το γεγονός πως ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, έδωσε τα πάντα στο παρκέ για την ομάδα του. 

Ο Γιώργος Τύρλας φέτος σημείωσε 150 πόντους και 88 ριμπάουντ σε 17 συνολικά αγώνες που συμμετείχε. Δηλαδή σημείωσε 8,8 πόντος και είχε 5,1 ριμπάουντ μ.ο. ανά παιχνίδι φέτος. Το καλύτερο παιχνίδι που πραγματοποίησε τη φετινή χρονιά ήταν κόντρα στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, όπου τότε ο Κρόνος ήταν αήττητος στο πρωτάθλημα και χάρη σε ένα καλάθι του, η ομάδα του κατάφερε να πάρει το “διπλό” με 66-62 και να αποδράσει από τον Άγιο Δημήτριο. Εκεί σκόραρε 28 πόντους με 10/14 σουτ.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του Αργοναύτη Ραφήνας