Ο Α.Σ. Καστοριάς ξεκίνησε τις προπονήσεις εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς και της “πρόκλησης” της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Πιο συγκεκριμένα, με αθλητές και από το τμήμα των Εφήβων, η Καστοριά στις 17 Αυγούστου ξεκίνησε με διπλές προπονήσεις (στίβο και μπάσκετ) για τη δύσκολη χρονιά που έπεται στη συνέχεια.

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Καστοριά:

“ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Ο Α.Σ. Καστοριάς εφαρμόζοντας πιστά το πλάνο προετοιμασίας που είχε ετοιμάσει αρχές Αυγούστου, για όλα τα τμήματά του, ανακοινώνει την έναρξη προετοιμασίας της Ανδρικής του ομάδας.
Προπονητικό team και παίκτες, πιστοί στο ραντεβού τους, ξεκίνησαν στις 17 Αυγούστου την προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική χρονιά 2020-21 στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Αρκετά νέα πρόσωπα προστέθηκαν στον κορμό της περσινής ομάδας, ενώ και πολλά νέα παιδιά της Εφηβικής ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της Ανδρικής.
Η πρώτη εβδομάδα ολοκληρώνεται σήμερα με διπλές προπονήσεις (στίβο -παρκέ) με πολύ κέφι και όρεξη για δουλειά από όλους.
Η φετινή χρονιά είναι μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που βιώνουμε όλοι.
Ο Α.Σ. Καστοριάς εύχεται σε όλους πρώτα και πάνω από όλα υγεία και περιμένουμε ότι, για άλλη μία χρονιά οι φίλοι της ομάδας θα συμπαρασταθούν στην προσπάθεια του συλλόγου στην επιστροφή του στις Εθνικές κατηγορίες”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του συλλόγου:

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Ο Α.Σ. Καστοριάς εφαρμόζοντας πιστά το πλάνο προετοιμασίας που είχε ετοιμάσει…

Δημοσιεύτηκε από Kastoria Basketball Club στις Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020