Ο Δίων Κυπαρισσίας προχώρησε στην αντικατάσταση του πρώτου προπονητή της ανδρικής του ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γιαννουκάκης θα είναι αυτός που θα αναλάβει τα “ηνία” της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς ο σύλλογος έλυσε τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Κούτρη.

Ο Γιαννουκάκης είναι μόλις 34 ετών και τη σεζόν που μας πέρασε υπήρξε βοηθός προπονητή στον Δίωνα. Σαν παίκτης είχε αγωνιστεί στον Απόλλωνα Καλαμάτας, στον Ποσειδώνα Καλαμάτας, στο Περιστέρι (Α1), στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, στην ΕΑΠ Πατρών, στη Δόξα Λευκάδας, στον Πυθαγόρα Σάμου και την Καλαμάτα B.C.

Δείτε την ανακοίνωση του Δίωνα Κυπαρισσίας:

«Ο Δίωνας Κυπαρισσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον coach Γιώργο Γιαννουκακη που θα ειναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας. Ο Γιώργος Γιαννουκακης ειναι 34 χρονών. Ως παίκτης εχει παίξει στον Απόλλωνα Καλαμάτας, Ποσειδώνα Καλαμάτας, Περιστέρι Α1, Ιωνικο Νεα Φιλαδέλφειας, ΕΑΠ Πατρών, Δοξα Λευκάδας, Πυθαγόρα Σαμου, Καλαματα b.c.Ηταν μέλος στην εθνική έφηβων. Έχει 5 ανόδους σε εθνικές κατηγορίες. Πέρυσι ηταν βοηθός προπονητή στο Δίωνα. Του ευχόμαστε καλη επιτυχια στα νέα του καθήκοντα». 

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του σωματείου:

Ο Δίωνας Κυπαρισσίας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον coach Γιώργο Γιαννουκακη που θα ειναι ο νέος…

Δημοσιεύτηκε από Δίων Κυπαρισσίας στις Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020