Ο Γλαύκος έκλεισε τον 36χρονο (1.99μ.) φόργουορντ, Φώτη Αγγελόπουλο και με το νέο του απόκτημα στην ομάδα κέρδισε 63-61 τον συμπολίτη του, Εσπερο ΑΟΠΑ με 63-61 στο πρώτο φιλικό της ομάδας που έγινε στο κλειστό της “Αποθήκης”. Το ματς ήταν κλειστό και οι δυο ομάδες έδωσαν μάχη για τη νίκη.

Ο Γλαύκος πάντως, ετοιμάζεται να κάνει άλλη μια μεταγραφή. Η ομάδα έφερε για δοκιμή τον Κύπριο γκαρντ, Θεόδωρο Παναγιώτου, ο οποίος μάλιστα είδε το φιλικό με τον Εσπερο και πήρε μια πρώτη γεύση από τον Γλαύκο.

Από την ομάδα του Χρήστου Μυριούνη έλειπαν οι τραυματίες Γιαννικόπουλος και Τσεκλένης.

Στην άλλη πλευρά ο Εσπερος Πατρών πάλεψε το ματς, παρά το ότι του έλειπαν αρκετοί παίκτες. Απουσίαζαν οι τραυματίες Κουτσούκος, Αποστολόπουλος, Γιαλελής, Ο Σκόνδρας δεν αγωνίστηκε, καθώς έχει αποφασιστεί να φύγει από την ομάδα, ενώ μέσα σε όλα έλειπε και ο Λ. Καλογιάννης λόγω μαθημάτων.

Με τον Γλαύκο έπαιξαν οι: Καρακωνσταντάκης, Σερέτης, Μοσχοβάκης, Μαναβόπουλος, Σπυράκος (βασική 5άδα), Δίπλαρος, Σακελλαρόπουλος, Μοίραλης, Εφέπουλος, Διαμαντόπουλος, Κούτρας, Δαβάνης, Αγγελόπουλος. Απουσίαζαν οι τραυματίες Γιαννικόπουλος και Τσεκλένης.

Με τον Εσπερο ΑΟΠΑ έπαιξαν οι: Δούρος, Ζαφείρης, Φραντζής, Κατσαβόπουλος, Βύρλας (βασική 5άδα), Βεργανελάκης, Νάτσκος, Μπαρδάκας, Σερέτης, Ροκανάς. Απουσίαζαν οι Κουτσούκος, Αποστολόπουλος, Γιαλελής (τραυματίες), Σκόνδρας (θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του) και Λ. Καλογιάννης (λόγω μαθημάτων).

Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από το «pelop.gr» ΕΔΩ