Ο Έσπερος Λαμίας έχει φιλοδοξίες και προσπαθεί να βάλει τον πήχη ψηλά, οδηγώντας την κούρσα στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου ομίλου νότου της Γ’ Εθνικής, μαζί με άλλες τέσσερις ομάδες και δείχνει ικανός να φτάσει μακριά και γιατί όχι να διεκδικήσει την άνοδο, με βασικό σημείο αναφοράς τον Παναγιώτη Κατράνα!

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού, τον οποίο είχαμε πρωτογνωρίσει σε διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game, και τα τελευταία χρόνια βοήθησε τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης να ανέβει όλες τις κατηγορίες, παίζοντας και μια χρονιά στην Stoiximan.gr Basket League, αποτέλεσε το κόλπο γκρόσο της ομάδας της Φθιώτιδας και η υπέρβαση που έγινε πιάνει τόπο.

Τα Χανιά προσπάθησαν να διεκδικήσουν το ροζ φύλλο στη Λαμία, όμως με τέτοιο Κατράνα, κάτι τέτοιο έμοιαζε ανέφικτο, καθώς ο ηγετικός φόργουορντ έγραψε στο προσωπικό του κοντέρ 25 πόντους, “πυροβολώντας” 5 φορές έξω από τη γραμμή των 6.75μ.

Οι μεγάλες προσωπικότητες παίζουν καθοριστικό ρόλο σε αυτό το επίπεδο και ο Έσπερος έχει σημαντικό πλεονέκτημα εν όψει της συνέχειας…