Ο Μίλωνας φαίνεται πως κάνει βήματα προόδου όχι μόνο εντός παρκέ όσον αφορά το μεταγραφικό του κομμάτι, στο οποίο οι μεταγραφικές του κινήσεις “τάραξαν τα νερά” της κατηγορίας, αλλά γυρνάει και σελίδα μάλιστα προς επαγγελματικά πρότυπα σε θέματα οργάνωσης.

Αυτό φυσικά φαίνεται με την ένταξη του “μπαρουτοκαπνισμένου” Θανάση Δούνη. Ο Δούνης αποτελεί έναν εκ των πιο έμπειρων στελεχών του ελληνικού μπάσκετ και “υπηρετεί” το άθλημα εδώ και πάνω από 30 χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο.

Στο πρόσφατο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Πανιώνιο ως General Manager, ενώ υπήρξε και Team Manager στην ομάδα του Χολαργού στην Βasket League. Το βιογραφικό του συμπληρώνουν και ομάδες όπως είναι ο Ηρακλής, ο Ηλυσιακός, ο Έσπερος Καλλιθέας και ο Ίκαρος Καλλιθέας.

Δείτε την ανακοίνωση του Μίλωνα:

“Ο Θανάσης Δούνης, αναλαμβάνει από σήμερα, Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας μπάσκετ του Μίλωνα.

O Θανάσης Δούνης είναι ένας εκ των πλέον έμπειρων στελεχών του ελληνικού μπάσκετ, καθώς έχει υπηρετήσει το άθλημα από θέσεις ευθύνης σε υψηλό επίπεδο για περισσότερα από 30 χρόνια.

Στο πρόσφατο παρελθόν έχει διατελέσει General Manager στον Πανιώνιο και Τeam Manager της ομάδας του Χολαργού (αμφότερες Basket League) ενώ έχει συνεργαστεί με αρκετούς συλλόγους όπως ο Ηρακλής, ο Ηλυσιακός, ο Έσπερος Καλλιθέας και ο Ίκαρος Καλλιθέας.

Η εμπειρία του νέου Αθλητικού Διευθυντή του Μίλωνα, από το κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ, θα προσδώσει νέα δυναμική σε επίπεδο οργάνωσης και αντίληψης της ομάδας, με τη συγκεκριμένη συνεργασία να αποτελεί ακόμη μια κίνηση προς την κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού του τμήματος μπάσκετ και της δημιουργίας των προυποθέσεων για την περαιτέρω οργάνωση σε επαγγελματικά πρότυπα.

Θανάση καλωσόρισες στον Μίλωνα!”

 Δείτε την εν λόγω δημοσίευση του συλλόγου:

Ο Thanasis Dounis είναι ο νέος Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας μπάσκετ του Μίλωνα.

Δημοσιεύτηκε από ΑΟΝΣ “Ο Μίλων” στις Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2020