Η ομάδα της Νίκης Αμαρουσίου προχώρησε σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν και του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αντίστοιχα. Ο λόγος για την προσθήκη του Γιώργου Καραγιάννη στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Καραγιάννης είναι 21 ετών, έχει ύψος 1,94 και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, με τη φανέλα των Δρομέων Τρίπολης έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Πλέον έρχεται να στελεχώσει την ομάδα του Νίκου Χρυσόγελου για το νέο πρωτάθλημα και να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του έτσι ώστε να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας στην επάνοδό της στις εθνικές κατηγορίες της χώρας.

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Καραγιάννη στο www.nikiamarousiou.gr:

«Σε ό,τι αφορά τις πρώτες εντυπώσεις, μου έχει κάνει εξαιρετική εντύπωση το κλίμα που επικρατεί στη Νίκη Αμαρουσίου. Συμμετέχω στις προπονήσεις την τελευταία εβδομάδα και νιώθω πως είμαι ήδη έναν χρόνο μαζί με τα παιδιά! Γίνεται πολύ καλή δουλειά κι αυτό περιλαμβάνει τους προπονητές, τη διοίκηση, όλο το τιμ γενικά. Συμμετείχα και πέρσι στη Γ’ Εθνική και μπορώ να πω ότι είναι μια δύσκολη κατηγορία, με μεγάλες απαιτήσεις. Η αβεβαιότητα που επικρατεί λόγο κορονοϊού ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας, κυρίως σε ό,τι αφορά το ψυχολογικό κομμάτι. Σε γενικές γραμμές, θεωρώ πως έχουμε μια μαχητική ομάδα. Δεν υπάρχει παιχνίδι που θα αφήσουμε ή θα πούμε ότι δεν μας ενδιαφέρει. Πάμε να τα χτυπήσουμε όλα! Σίγουρα υπάρχουν δυνατές ομάδες στον όμιλό μας όμως όλες κοντράρονται».

Δείτε την ανακοίνωση της Νίκης Αμαρουσίου:

“Το Δ.Σ. της Νίκης Αμαρουσίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Γιώργο Καραγιάννη ενόψει της επιστροφής της στη Γ’ Εθνική.

Η Νίκη Αμαρουσίου επιστρέφει φέτος στις εθνικές κατηγορίες έπειτα από τρία χρόνια και προς αυτή την κατεύθυνση ενισχύθηκε με την προσθήκη του Γιώργου Καραγιάννη (21 ετών, 1μ.94), ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι στους Δρομείς Τρίπολης και πλέον τίθεται στη διάθεση του προπονητή της ομάδας μας, Νίκου Χρυσόγελου”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

Μετράμε αντίστροφα για το πρώτο τζάμπολ της νέας σεζόν

Δημοσιεύτηκε από ΑΣ ΝΙΚΗ Αμαρουσιου στις Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020