Μετά την πολυπόθητη άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, η ομάδα του ΑΠΣ Παπάδου θα συνεχίσει το “ταξίδι” της στις εθνικές κατηγορίες υπό τις οδηγίες του άλλοτε προπονητή της Γιώργου Καραμβάλη

Ο coach Καραμβάλης επιστρέφει στο σύλλογο της Μυτιλήνης έπειτα από επτά χρόνια και στόχος της ομάδας είναι να σταθεί αξιοπρεπώς στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που πρόκειται να συμμετάσχει. Ο Καραμβάλης στο παρελθόν έχει περάσει από ομάδες όπως είναι ο Αθηναϊκός, όπου ήταν βοηθός προπονητή στη γυναικεία ομάδα. 

Επίσης, έχει περάσει από Μίλωνα, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Δάφνη, Κορυδαλλό, Αγίους Αναργύρους, Μαίανδρο και Εσπερίδες όσον αφορά ανδρικές και γυναικείες ομάδες. Γνωρίζει καλά τις εθνικές κατηγορίες, αλλά και τον Παπάδο, αφού ήταν μαζί του και στο παρελθόν.

Δείτε την ανακοίνωση της ομάδας:

“Με Καραμβάλη στο τιμόνι!

Ο ΑΠΣ Παπάδος Γέρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Καραμβάλη.

Ο 47χρονος προπονητής συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ώστε να την οδηγήσει στο δύσκολο μονοπάτι της Γ΄ Εθνικής με στόχο μια αξιοπρεπή πορεία στην επιστροφή του συλλόγου σε Εθνική κατηγορία μετά από επτά χρόνια. Ο Καραμβάλης γνωρίζει πολύ καλά την Γ΄ Εθνική καθώς είχε διατελέσει και στο παρελθόν προπονητής του Παπάδου τη σεζόν 2012-13 πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ κάθισε στον πάγκο της ομάδας μας και την επόμενη χρονιά στα πρώτα παιχνίδια.

Ο Μυτιληνιός τεχνικός διαθέτει πλούσιο βιογραφικό καθώς στο παρελθόν έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή στην γυναικεία ομάδα του Αθηναϊκού, ενώ ακόμα έχει δουλέψει στους πάγκους των Μίλωνα, Κρόνο Αγίου Δημητρίου, Παλαιό Φάληρο, Ηλιούπολη, Δάφνη, Κορυδαλλό, Αγίους Αναργύρους, Μαίανδρο και Εσπερίδες όσον αφορά ανδρικές και γυναικείες ομάδες.

Τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στην ακαδημία Αθλητική Λέσχη Μυτιλήνης. Ο νέος τεχνικός του Παπάδου Γέρας έχει πιάσει ήδη δουλειά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό να παίρνει σειρά. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία με πολλές νίκες”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Πηγή φωτογραφίας: SportLesvos.gr