Για τη νίκη στο μπαράζ ανόδου με τον Εθνικό Πειραιώς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ιωνικού Νικαίας ο τεχνικός του συλλόγου, Νίκος Καραγιάννης. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στα σχέδια των “μπλε” για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά:

– Ο Νίκος Καραγιάννης έχει πανηγυρίσει κι άλλες φορές ανόδους αλλά και γενικά άλλες επιτυχίες. Η άνοδος όμως με τον Ιωνικό τι το ιδιαίτερο έχει σε σχέση με τις προηγούμενες;
“Νομίζω ότι ο Ιωνικός έχει τεράστιο όνομα, τεράστια ιστορία, μεγάλη δυναμική και νομίζω ότι η άνοδος που κάνει όλους μας πολύ χαρούμενους αλλά κυρίως τον κόσμο αλλά και τη διοίκηση που προσπαθεί και είναι συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που πιστέψανε στη δουλειά που κάνουμε και νομίζω ότι ήταν μια άνοδος που την αξίζαμε πέρα για πέρα, δίκαια”.
 
– Το πρωτάθλημα ήταν “Γολογοθάς”. Ανέλαβες σε μια δύσκολη συγκυρία. Πήραμε αυτό που θέλαμε, φτάσαμε δηλαδή στα μπαράζ και τώρα την άνοδο. Γενικότερα πως αξιολογείς το παιχνίδι αλλά και την πορεία γενικά.
“Το παιχνίδι είχε 2 πρόσωπα. Ήταν το πρώτο πρόσωπο όπου ήμασταν εντυπωσιακοί και στα 2 καλάθια (άμυνα και επίθεση). Δυστυχώς, στο 2ο ημίχρονο χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Είχαμε πρόβλημα με τα φάουλ και την κούραση, με αποτέλεσμα να αγχωθούμε στο τέλος αλλά με τη βοήθεια του κόσμου πήγαν όλα καλά. Η πορεία, συνολικά, είχε τα καλά και τα άσχημά της. Οι άσχημες στιγμές ήταν η ήττα από τον Παπάγου και τη Λιβαδειά. Παρ’ όλα αυτά συσπειρωθήκαμε. Κάναμε τεράστια νίκη στη Μυτιλήνη και βέβαια τη σημερινή νίκη που ήταν τελικός. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί θα είμαστε ένα μέρος της ιστορίας του συλλόγου”.
 
– Βρεθήκαμε στο +16, μείωσαν στους 3π. Εκεί το φοβήθηκες καθόλου;
“Σίγουρα ένα παιχνίδι όταν φτάνει προς το τέλος, χρειάζεται καθαρό μυαλό, χρειάζονται έμπειρα χέρια κι ευτυχώς εμείς τα έχουμε γι αυτό και κερδίσαμε”.
 
– Για τη σημερινή (σ.σ.: προχθεσινή) παρουσία του κόσμου, ένα σχόλιο.
“Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο. Μας δίνει τεράστια ώθηση και δύναμη. Είναι παντού κοντά μας. Τον στεναχωρήσαμε στη Λιβαδειά και στον Παπάγου, αλλά σήμερα νομίζω τον αποζημιώσαμε”.
 
– Τέλος, τι να περιμένουμε από δω και πέρα στα λημέρια της Β’ Εθνικής;
“Να ηρεμήσουμε πρώτα. Να βάλουμε τα πράγματα κάτω και να δούμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα”.