O Πρωτέας Γρεβενών συνεχίζει να κρατάει στο ρόστερ του βασικά στελέχη της ομάδας. Η ομάδα συμφώνησε με τον Γιώργο Μιχαηλίδη και έτσι ο πολύπειρος παίκτης υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πρωτέα για έναν ακόμα χρόνο και έτσι θα είναι στις επάλξεις της ομάδας των Γρεβενών στη νέα αγωνιστική περίοδο στην Γ’ Εθνική. Ο Μιχαηλίδης που παίζει στο “1” και στο “2” αποτελεί τον… εγκέφαλο της ομάδας και η παραμονή του ήταν θέμα ζωτικής σημασίας για τον Πρωτέα. Ο παίκτης πάντως, ήθελε να μείνει στην ομάδα, η ομάδα ήθελε να τον κρατήσει και έτσι η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές δεν πήρε χρόνο, δεν έκρυβε… κακοτοπιές και έκλεισε σε χρόνο μηδέν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρωτέα Γρεβενών για την παραμονή του Γιώργου Μιχαηλίδη :

«Άλλη μια πολύ σημαντική ανανέωση για τον Πρωτέα, που με τις μεταγραφικές του κινήσεις ,δείχνει ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Το απόγευμα της Κυριακής (1-7), ο 35χρονος μπασκετμπολίστας Γιώργος Μιχαηλίδης που αγωνιζεται στις θέσεις 1 και 2, υπέγραψε συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, προσθέτοντας ακόμη μία αξιόπιστη λύση στην περιφέρεια της ομάδος των Γρεβενών,αφού πρόκειται για έναν από τους πιο δεινούς σκόρερ των εθνικών κατηγοριών. Η Διοίκηση του Πρωτέα εύχεται στον Γιώργο Μιχαηλίδη υγεία και πολλές επιτυχίες στην νέα σεζόν!».