Το Αιγάλεω πρόσθεσε στο ρόστερ του έναν αληθινό… βομβαρδιστή. Και μάλιστα ο νέος παίκτης του ξέρει πολύ καλά και τα κατατόπια στην ομάδα, καθώς είναι παλιός της γνώριμος. Το «Σίτι» έβαλε στο οπλοστάσιό του, τον «βομβαρδιστή», Αλέξανδρο Μπάρδα, ο οποίος έπαιζε και πέρσι στην ομάδα.

Ο 38χρονος παίκτης θεωρείται δεινός σκόρερ και διαθέτει φονικό σουτ και από τα 6.75μ. Ο πολύπειρος γκαρντ φόργουορντ ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά και τις μικρές κατηγορίες, αλλά και την ομάδα. Ο Μπάρδας έπαιζε και πέρσι στο Αιγάλεω.

Μετά το τέλος της σεζόν έμεινε ελεύθερος. Το καλοκαίρι συμφώνησε με τη Νέα Κηφισιά, αλλά τελικά οι δυο πλευρές λίγο μετά τον γάμο διάλεξαν να πορευτούν σε διαφορετικούς δρόμους. Ετσι  προχώρησαν σε διαζύγιο σε χρόνο μηδέν. Ο Μπάρδας έμεινε ελεύθερος και το Αιγάλεω που καραδοκούσε τον έκλεισε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιγάλεω για την μεταγραφή του Αλέξανδρου Μπάρδα:

«Μπάρδας η επιστροφή!!!

Ο ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ανακοινώνει την επιστροφή του Αλέξανδρου Μπάρδα έπειτα από λίγους μήνες απουσίας. Ετσι προσθέτει στη φαρέτρα του ένα μεγάλο όπλο πίσω από την γραμμή των 6,75.Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο υγεία και πολλά καλάθια».