Ο Πανναξιακός βρέθηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Γ΄Εθνική, σε μια πραγματικότητα άγνωστη για αυτόν, και στις 14 αγωνιστικές που έχουμε διανύσει ο Δημήτρης Δαμιανίδης και οι συνεργάτες του έχουν φέρει την ομάδα της Νάξου στην έκτη θέση με ρεκόρ 9-4, και μόλις μια νίκη κάτω από την θέση που οδηγεί στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι ίδιο οι άνθρωποι της ομάδας μέσω ανακοίνωσης του, η προσπάθεια αυτή κινδυνεύει να μείνει στην μέση, με τον οικονομικό σχεδιασμό να πέφτει έξω, και πλέον να καλούνται παράγοντες και επιχειρηματίες του νησιού να βοηθήσουν ώστε να βγει κανονικά η χρονιά. Αν δεν γίνει αυτό ως την 1η Φεβρουαρίου, το τμήμα κινδυνεύει να κλείσει, και να πάει χαμένη η προσπάθεια.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του  Πανναξιακού  Α.Ο.Ν., όταν εκλέχτηκε τον Αύγουστο, βρέθηκε μπροστά σε μία μεγάλη οικονομική και οργανωτική πρόκληση. Τη συμμετοχή για πρώτη φορά δύο τμημάτων του σε εθνικές κατηγορίες. Δυστυχώς ο οικονομικός σχεδιασμός των εσόδων για το τμήμα καλαθοσφαίρισης δεν υλοποιήθηκε όπως είχε σχεδιαστεί, με συνέπεια πλέον να υπάρχει σαφέστατο πρόβλημα βιωσιμότητας για το τμήμα. Θεωρούμε υποχρέωσή μας, λοιπόν, πριν προβούμε σε οποιαδήποτε ενέργεια, να καλέσουμε τους φίλους του αθλήματος, της ομάδας και του νησιού μας να βοηθήσουν έτσι ώστε το τμήμα να καταφέρει να ολοκληρώσει ομαλά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Τα χρονικά περιθώρια είναι στενά, συνεπώς θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να έρθουν σε επαφή με το σωματείο, εκδηλώνοντας επίσημα τις προθέσεις τους, μέχρι την 1η Φεβρουαρίου στο mail της ομάδας [email protected]. Δυστυχώς αν μέχρι εκείνη την ημερομηνία δεν έχει συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται, το Δ.Σ. θα αναγκαστεί να πάρει δραστικές αποφάσεις για το μέλλον του τμήματος».