Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε το σωματείο των Ικάρων Γιαννιτσών εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, η οποία θα τους βρει στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Ο λόγος για την απόκτηση του Γιάννη Παπαδόπουλου.

Ο Παπαδόπουλος είναι 24 ετών, αγωνίζεται στις θέσεις του γκαρντ και αποτελεί ένα εξαιρετικό αμυντικό “εργαλείο”, ενώ ταυτόχρονα είναι και ένας μεγάλος “πονοκέφαλος” για τις αντίπαλες άμυνες. Προέρχεται από τα “σπλάχνα” του Αίαντα Ευόσμου, ενώ έχει αγωνιστεί και με την Χαλκηδόνα στις εθνικές κατηγορίες.

Την προηγούμενη χρονιά αποτέλεσε καταλυτικό παράγοντα της ομάδας του Α. Σ. Ολύμπου Κορδελιού και πλέον ήδη θεωρείται παίκτης των Ικάρων αλλάζοντας άλλη μία “σελίδα” στην μπασκετική του καριέρα.

Δείτε την ανακοίνωση των Ικάρων Γιαννιτσών:

“Ο Παπαδόπουλος Γιάννης στους Ικάρους Γιαννιτσών!
Ο 24χρονος ταλαντούχος guard είναι ένας εξαιρετικά καλός αμυντικός, με πολύ καλές αντιδράσεις στο επιθετικό trantition παιχνίδι.
Προέρχεται από τα σπλάχνα του Αία Ευόσμου, ενώ επίσης έχει αγωνισθεί με την Χαλκηδόνα στις Εθνικές κατηγορίες και πέρυσι φορούσε την φανέλα του Α. Σ. Ολύμπου Κορδελιού.
Το Δ.Σ. και η ομάδα των Ίκαρων Γιαννιτσών καλωσορίζει το νέο μέλος της και ευχόμαστε να είναι μια σεζόν γεμάτη ενέργεια, υγεία και επιτυχίες προσωπικές και ομαδικές!”

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: