Παρά το γεγονός πως ο Αλέξανδρος Σαρίκας είχε συμφωνήσει με τον Αριστοτέλη Φλώρινας και μάλιστα είχε ανακοινωθεί από το σύλλογο, το “κόλπο” αυτό “χάλασε” με αποτέλεσμα, ο έμπειρος σουτέρ να αναζητά τον επόμενο “σταθμό” στην καριέρα του.

Αυτός θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Δίων Κυπαρισσίας, καθώς η ο σύλλογος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του πολύπειρου σκόρερ, που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο Σαρίκας είναι 39 ετών και αγωνίζεται είτε ως γκαρντ είτε και ως φόργουορντ. Στο παρελθόν είχε βρεθεί στις εξής ομάδες: Κολοσσός Ρόδου, Ίλιον, Αγία Παρασκευή, Αμύντας, Ε.Α.Πατρών, Νέο Ληξούρι, Ερμιονίδα, Union Nosatel Xamax (Ελβετία) και Treleborg (Σουηδία).

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Δίωνα Κυπαρισσίας:

“Ο Δίων Κυπαρισσίας ανακοινώνει την ένταξη του καλαθοσφαιριστή Σαρίκα Αλέξανδρου στο ρόστερ του.
Αποκτήσαμε με συνοπτικές διαδικασίες τον αρχισκόρερ Σαρίκα Αλέξανδρο ο οποίος αγωνίζεται με επιτυχιά και συνεχή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες. Ο συγκεκριμένος παίχτης συν τοις άλλοις κατέχει ένα πανευρωπαικό ρεκόρ με 16 τρίποντα σ ένα αγώνα.
Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας Αλέξανδρε”.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του σωματείου:

Ο Δίων Κυπαρισσίας ανακοινώνει την ένταξη του καλαθοσφαιριστή Σαρίκα Αλέξανδρου στο ρόστερ του. Αποκτήσαμε με συνοπτικές…

Δημοσιεύτηκε από Δίων Κυπαρισσίας στις Πέμπτη, 3 Σεπτεμβρίου 2020