Η Δόξα Λευκάδας επιχειρεί φέτος ένα απρόσμενο restart, καθώς επέλεξε να αφήσει την Α2 Εθνική Κατηγορία, όπου την είχαμε συνηθίσει να πρωταγωνιστεί κάθε χρονιά (έπαιξε και στην Stoiximan.gr Basket League) και πλέον θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική Κατηγορία για να διεκδικήσει υψηλούς στόχους.

Ο Γρηγόρης Γιασσάρης ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας μετά την παρουσία του στον πάγκο του Ερμή Αγιάς και θέλει να δημιουργήσει ένα πανίσχυρο σύνολο που θα κυριαρχεί σε κάθε παιχνίδι και θα διεκδικήσει με υψηλές αξιώσεις την άνοδο στη Β’ Εθνική. Σε αυτή τη λογική αποκτήθηκε και ο Γιώργος Τριχόπουλος.

Ο δυναμικός γκαρντ / φόργουορντ αποτέλεσε σημαντικό στέλεχος στις μεγάλες επιτυχίες της Καρδίτσας, που έφτασε και καθιερώνεται στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία και το ίδιο φιλοδοξεί να πετύχει και με τους Λευκαδίτες. Το πάθος και η ψυχή του στην άμυνα, σε συνδυασμό με την ικανότητά του στην εκτέλεση και τις υψηλές εμπειρίες απ’ όλες τις κατηγορίες (παλαιότερα ήταν πενταδάτος με την Ολύμπια Λάρισας στα μεγάλα σαλόνια), τον καθιστούν σε πολύτιμο κρίκο της φετινής αλυσίδας.

Η Δόξα του έκανε δελεαστική πρόταση για να τον πείσει να υπογράψει και άλλοτε διεθνής παίκτης έχει όλα τα φόντα να ηγηθεί της νέας προσπάθειας που γίνεται. Η παρουσία του σίγουρα ανεβάζει επίπεδο και αυτό αναμένεται να φανεί μέσα στη χρονιά.