Ο Ιωνικός Ιωνίας στο πλαίσιο της διαμόρωσης του φετινού του ρόστερ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Σταύρο Χαριστό.

Ο Χαριστός είναι 23 ετών, έχει ύψος 2 μέτρα και αγωνίζεται ως σέντερ. Στο παρελθόν είχρε βρεθεί στο Στρατώνι, στον Πολύγυρο, στα Μουδανιά και στην Αρναία, ενώ είχε αγωνιστεί και πάλι στον Ιωνικό τη σεζόν 2017/18 όταν έφτασε και στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ με την ομάδα των Νέων.

Δείτε την ανακοίνωση του Ιωνικού Ιωνίας:

“Ο αθλητής επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από δύο σεζόν και θα τη βοηθήσει στις υποχρεώσεις της στη Γ Εθνική, του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και καλή αγωνιστική σεζόν!

Who is who:

Ο Σταύρος είναι γεννημένος στις 16 Φεβρουαρίου του 1997, κατάγεται από την Αρναία Χαλκιδικής, έχει ύψος 2.00 και αγωνίζεται ως Center.

Ο Σταύρος έχει φορέσει ξανά τη φανέλα της ομάδας μας τη σεζόν 2017-2018 με την οποία έφτασε ως τον τελικό του κυπέλλου της ΕΚΑΣΘ με την Κ20 καθώς και στο Final4 του πρωταθλήματος της Κ20. Έχει αγωνιστεί επίσης στο Στρατώνι, τον Πολύγυρο, τα Μουδανιά και την Αρναία, ενώ στο βιογραφικό του έχει και μια άνοδο στη Β Εθνική με τη φανέλα του Πολυγύρου.

Σταύρο καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια του Ιωνικού!”

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

https://bit.ly/3m9YQS3 #Weareionikosbc #More #Than #A #Team

Δημοσιεύτηκε από Ionikos B.C στις Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020